Ник Джонас и Приянка Чопра посрещаха първото си дете заедно чрез сурогат

  • Сподели:
Ник Джонас и Приянка Чопра посрещаха първото си дете заедно чрез сурогат

Двойката направи изненадващо съобщение в акаунтите си в Instagram, за да потвърди, че са приветствали първото си бебе чрез сурогатна майка.


"Ние сме много щастливи да потвърдим, че сме посрещнали нашето бебе чрез сурогатна майка. Молим ви да уважите нашата поверителност през това специално време, тъй като се фокусираме върху семейство си. Благодарим ви."


Нито един от двамата не разкри пола на новороденото, но Page Six потвърди, че е момиченце.
Вълнуващото съобщение на двойката дойде само седмица, след като 39-годишната Чопра посочи желанието им да имат деца в интервю за "Vanity Fair".


"Децата са голяма част от нашето желание за бъдещето. С Божията благодат и това ще се случи", споделя актрисата от "Quantico".


Чопра и Джонас са женени от три години. Те сключиха брак през 2018 г. в екстравагантна тридневна церемония в Индия.
През март 2020 г. звездата на Боливуд каза, че въпреки претъпкания си график семейството е много важно за нея и заема голяма част от живота ѝ.

Тази хубава новина за появата на бебе идва след седмица на слухове, в които се смяташе, че двойката е прекратила връзката си.
Слуховете се появиха след като Приянка смени името си в Instagram от Джонас на Чопра.
Актрисата и носителка на титлата Мис Свят за 2000 г. коментира слуховете по този начин:


"Започвам да се защитавам много повече, защото осъзнавам колко много развлекателният бизнес отнема от нас. Той отнема част от душата ни, постоянно да се опитваме и да бъдем сигурни, че казваме правилното нещо, вършим правилното нещо; да се обличаме по правилния начин, да не допускаме никакви грешки; да не пътуваме, защото целият свят ще ни гледа. Или да не паднем, докато вървим по червения килим; или да не кажем нещо нередно или да споделим, че сме имали лош ден, по дяволите."


Съпругът ѝ Джонас също отговори на свой ред, казвайки, че може да е трудно да се поддържа интимна връзка с нивото на контрол, което и двамата получават.


"И двамата знаем, че публичният живот е нещо, което съпътства нашата работа. Но поставихме реални граници около личния ни живот и нашата поверителност. Положихме усилия, за да създадем това малко безопасно кътче за нас с приятелите и семейството ни."