Опит за шега и едно последвало извинение

  • Сподели:
Опит за шега и едно последвало извинение
Бритни Спиърс и Сам Асгари обявиха своя годеж миналата седмица с публикация в своите социални мрежи.
Обичайно при такава новина коментарите могат да бъдат от всякакъв характер - положителни честитки, емотикони, негативизъм и опити за шеги, които само авторът им си разбира, а за широката публика остават загадка.
Може би такъв е бил случаят с шегата, която актрисата от "Южнячки" Октавия Спенсър написа под снимката с годежния пръстен на Бритни.
"Накарай го да подпише предбрачен договор" - това бе нейният коментар, който феновете на Спиърс усетиха като жлъчна и заядлива реплика.
Сам Асгари от своя страна отговори саркастично на Спенсър с думите:
"Благодаря на всички загрижени относно подписването на предбрачен договор. Разбира се, че ще направя железен предбрачен договор, за да защитя своя джип и колекцията си от обувки, в случай, че един ден тя ме зареже."

Чест прави на Октавия, че предпочита да изчисти и изясни създалата се неудобна ситуация, очевидно усетила, че развоят на събитията отива към недоразумение и грешно тълкуване на нещата.
Ето какъв бе отговорът на актрисата в своя Instagram профил:
"Преди броени дни Сам и Бритни обявиха своя годеж и аз, бидейки себе си, се пошегувах. Моите намерения бяха да ги развеселя, да ги разсмея, а не да им причинявам болка. Стигнах до тази прекрасна двойка лично, за да поднеса извиненията си и да възстановя частица щастие, от онова, което им бе ограбено. Феновете на Бритни знаят през колко мъка премина тя и сега открива радостта. Вълнуваме се за нея. За това нека им покажем нашата любов.
#nonegativity"

Годеникът на Бритни добави коментар към Октавия:
"Много си мила, заради яснотата, която даваш, но така или иначе не съм имал никакви лоши чувства. Случват се шеги и недоразумения."
Хумор или не, без вина виновна или не, жестът на Спенсър този път се оцени от повечето хора и тя бе поздравена за своята достойна постъпка да се извини.
Поуките, ако могат да се изведат такива, са две: запазвате майтапите за аудитория, която ще ви ги разбере от първия път, за да не се налага после да обяснявате какво сте имали предвид; не бъдете толкова докачливи, животът е несправедливо кратък.