Пет начина да го накараш да се влюби в теб

  • Сподели:
Пет начина да го накараш да се влюби в теб

Може би излизаш с някого от известно време и искаш този мъж да се влюби в теб, но не знаеш какъв подход да избереш, за да го накараш да те забележи, така, както и ти гледаш на този мъж.

Ще ти разкрием няколко начина, чрез които да го накараш да се влюби в теб до полуда.

1. Усмивка и спокойно излъчване
Когато си притеснена, това определено си личи - започваш да се потиш и да говориш, неща които по принцип не мислиш, затова е важно, когато си в компанията на желания мъж да запазиш самообладание и да подходиш с усмивка и хладнокръвие. Голям процент от мъжете са силно привлечени от жени, които излъчват позитивна енергия и се смеят на техните шеги.

2. Външен вид
Мъжете определено си падат по жени, които са подържани и успяват добре да подчертаят своята фигура, затова избери нещо, което просто да показва красивите извивки, които притежаваш и да не бъде шокиращо за мъжкия поглед.

3. Нежност и разбиране
Когато общувате покажи, че го слушаш и разбираш напълно неговите тревоги. Опитай се на първо място да бъдеш негова приятелка, на която той има доверие и на която може да сподели почти всичко преди да предприемеш следващата стъпка. 

4. Докосване
Това определено е начин, чрез който да покажем на някого какво в действителност изпитваме към него – допирът, галенето, дори хващането за ръка, сами говорят по себе си, че се интересувате от този мъж.

5. Бъдете на една вълна
Покажете му, че се интересувате от едни и същи неща, подчертайте приликите, които ви свързват. Включете се в неговите хобита и времето за забавление – покажете му колко добре се чувствате в компанията му.