Пет начина тя да хлътне по теб

  • Сподели:
Пет начина тя да хлътне по теб

Жените са сложна материя и определено са нужни безброй техники и стратегии, ако искаме да им влезнем под кожата, затова ще ви разкрием няколко лесни метода, чрез които да накарате любимата жена да ви забележи и да се влюби във вас.

1. Търпение и изслушване

Търпението е изключително важно качество, което би ни помогнало в задачата да опознаем и разберем една жена. И тъй като повечето жени са склонни да променят настроението, мнението и дори външния си вид със скоростта на светлината е нужно, като за начало, мъжът да приема сложната личност на жената и просто да я харесва с нейните милион настроения. Всички жени си мечтаят за мъж, който от време на време да ги изслушва, изслушването е начин да покажем своята подкрепа и внимание към любимата. Жените предпочитат да бъдат с мъж, който слуша техните словоизлияния и горе долу да разбира, какво точно имат предвид с дългите си анализи.

2. Чар и чувство за хумор

Жените предпочитат да бъдат с мъже, които притежават чувство за хумор, които са способни да ги разведрят и разсмеят, когато имат нужда точно от това, вместо сериозни и скучни мъже. Затова ако разполагате с чувство за хумор и имате неустоим чар, това определено ще бъдат два печеливши коза за вас.

3. Интелект и остроумие

Жената предпочита да има до себе си човек, с когото може да контактува на едно равнище, може би се чудите какво точно значи това – мъжът до нея да е интелигентен, колкото нея самата, може и малко повече, но не и обратното, защото има вероятността тази жена бързо да изгуби интереса си към човек, с когото не може свободно да общува и да обменя мисли.

4. Внимание и подкрепа

Вниманието и подкрепата са най-важния ключ за спечелването на женското сърце. Когато мъжът има нужното отношение и подхожда с разбиране и подкрепа към тази жена, тя няма как да не забележи тези качества у него.

5. Романтика и изненади

И мъжете и жените обичат изненадите, дали ще е пътуване, непланирано парти или скок с парашут - важно е да разнообразяваме своето ежедневие. Жените предпочитат екстремните мъже, които не се страхуват да експериментират, които притежават силна харизма и приключенски дух. А колкото до романтичните преживявания – едва ли съществува жена в целия свят, която да не се впечатли от романтична вечеря, разходка, цвете, бонбони, че дори и плюшено мече са неща, които са способни да накарат почти всяка жена да омекне и да се почувства желана и щастлива.