Подредете главата си, за да дойде успехът

  • Сподели:
Подредете главата си, за да дойде успехът

Спрете да мислите лошо за себе си! Вие сте уникална личност, а съмнявайки се и не вярвайки в себе си, вие оскърбявате великата сила, която ви е довела на този красив свят. Често си припомняйте това.

Това, какво мислят другите хора за вас – си е тяхна работа! Ако човек не е успешен в тази област, в която съди за вас, това означава, че мнението му не струва нищо. Развиващите се хора следят успешните и се мотивират от тях. Те нямат време за осъждане. Осъждане на другите е способ на губещите, които тъпчат на едно място и се страхуват да действат. Нима ви интересува мнението на губещите?

Бъдете наясно с това, което правите! Кой сте, къде сте и какво правите в момента – тези прости въпроси ще ви помогнат да се измъкнете от инертното състояние на бездействие, поради което хората постоянно отлагат всичко за "По-късно". Това състояние не позволява да променим своето комфортно и незабележимо съществуване и спъва развитието ни.

Няма неудачи, има опит! Дори и да се изправяте пред предизвикателства по пътя към целта си, не забравяйте, че това е само още една възможност да коригирате курса си, а не е причина да се откажете.

Просто започнете да действате! Човешко е да се съмнявате. Вие никога не можете на 100% да прогнозирате пътя си и да се отървете от своите съмнения. Действието е най-доброто лекарство срещу несигурност и страх.

Източник: bg.checkonline4you.com

Снимка: blog.myfatpocket.com