Пореден обир в дома на семейство Бекъм

  • Сподели:
Пореден обир в дома на семейство Бекъм

TMZ съобщава, че наскоро крадец е проникнал в дома на Дейвид и Виктория Бекъм в Лондон, докато двойката и 10-годишната им дъщеря са спели вътре.

Според полицията, които са се отзовали на местопроизшествието, маскиран крадец е нахлул в къщата на семейство Бекъм през нощта на 28 февруари и е откраднал ''няколко предмети'', а Бекъм са невредими.

Всъщност таблоидите съобщават, че двойката не е осъзнала, че кражбата с взлом е извършена, докато синът им Круз се прибрал вкъщи и открил счупени прозорци и претърсена из основи спалня. Впоследствие Круз събужда баща си, уведомявайки го за инцидента и подават сигнал в полицията.

Полицията заяви на TMZ, че разследването продължава, въпреки че все още няма арестувани, а самоличността на заподозрения в момента не е известна. 

Семейство Бекъм не са коментирали публично инцидента, въпреки че източници твърдят, че и двамата са разтърсени от случилото се, но пък щастливи от факта, че никой не е пострадал. 

Това не е първият път, в който крадци проникват в имението на двойката. През 2018 г. бяха направени два опита за кражба в дома на фамилия Бекъм в Котсуолд, в резултат на което охраната се увеличи.