Поздравления за Ашли Греъм и съпруга ù Джъстин Ървин

  • Сподели:
Поздравления за Ашли Греъм и съпруга ù Джъстин Ървин

Супермоделът и звезда от корицата на Vogue - обяви преди седмица в Instagram новината, че очаква второто си дете. Греъм публикува полугола снимка, показваща корема си в напреднала бременност, наметната загадъчно с дълга риза. Всичко това на фона на оловно-сиво небе, надвиснала мъгла и горска мистика.

Новината за още един член, идва в семейството, година и половина след домашното раждане на първородния Исак Менелик Джовани Ървин. През февруари тази година Ашли публикува снимка по бельо непосредствено след раждането. 
Тогава тя отново непоколебимо отбеляза, че обича всеки сантиметър от тялото си и се учи на тази обич всеки ден. Споделя също, че до голяма степен дължи този начин на мислене на своята майка, която я възпитавала в приемане на собственото ù тяло, независимо пропорциите.

Може би това е причината Ашли да има милиони последователи в социалните мрежи, защото е неподправена, истинска и без капка срам и свян говори открито за целулит, стрии, килограмите, които не само не са в повече, а са точно толкова, колкото трябва да бъдат. Преди всичко ние самите сме тези, които определят рамката и ние сме тези, които правят избор дали видяното в огледалото ще ни радва и удовлетворява или ще ни плаши и притеснява.

Едно не можем да отречем - Ашли е секси, символ на подражание и човек, който се осмели да направи промени в безмилостния моден бизнес, нещо, което други не посмяха.
"Последната година бе изпълнена с малки изненади, големи трудности и нови начинания. Започваме нов етап в нашия живот" – пише 33-годишният модел към снимката, направена от нейния съпруг.