Позволете си куража да плюете на стереотипите на махалата

  • Сподели:
Позволете си куража да плюете на стереотипите на махалата

Какво прави от един човек избраник? Уникалният, присъщ само на него път. Щом тръгнете по своя път, ще ви се разкрият съкровищата на света. И тогава другите ще ви гледат и ще се чудят как сте успели.

Позволете си куража да плюете на стереотипите на махалата. Позволете си куража да повярвате в безграничните възможности на душата си. Позволете си дързостта да имате право на своята чудесна индивидуалност.

Ако разумът позволи, душата ще намери пътя за реализация на мечтата ви. Не се стеснявайте да направите поръчката си със замах. Бъдете реалисти – искайте невъзможното.

Тълкуване

Каквато и цел да си поставите, ще я постигнете трудно в рамките на рационалния светоглед. Стереотипът за трудно достъпна цел е най-устойчивият. Разумът ще се опитва да отговори на въпроса: "Как да се постигне това?" Нека душата ви каже на разума: "Млъкни, не е твоя работа, ние избираме играта!"

На прага на избора не бива да ви интересуват никакви ограничения. Искате да имате лодка ли? А какво ще кажете за яхта? Искате апартамент? А какво ще кажете за собстве¬на къща? Искате да бъдете началник на отдел ли? А какво ще кажете за президент на корпорация? Искате да си купите евтин терен и да си построите къща? А какво ще кажете за собствен остров в Средиземно море? Искате да работите много и да получавате куп пари? А какво ще кажете изобщо да не работите и да живеете за свое удоволствие?

Тези "А какво ще кажете…" могат да продължат до безкрай. Дори не можете да си представите колко скромни са желанията ви в сравнение с онова, което бихте могли да получите, ако тръгнете към вашата цел през вашата врата.

Вадим Зеланд, из "Принципи на транссърфинга", Глава 74 - "Алчната душа"