Прочитайте този текст всяка сутрин и той ще промени живота ви

  • Сподели:
Прочитайте този текст всяка сутрин и той ще промени живота ви

Като се събудих рано сутринта, аз изведнъж неочаквано разбрах, че днешният ден ще бъде най-хубавият в живота ми! И отхвърляйки всички съмнения, реших, че целият ми ден ще бъде празник.

Днес реших, че ще си благодаря за това колко прекрасен е бил моят живот: за всичките ми победи и постижения, вдъхновения и благословения. И разбира се, за всички трудности, които съм имал. Все пак те ме правеха все по-силен и все по-силен.

И този ден ще изживея с високо вдигната глава и щастливо сърце. Ще бъда благодарен на Бог за всички простички неща, които ме заобикалят: за утринната роса, за Слънцето, облаците, дърветата, цветята, песните и птичките.

Днес аз ще бъда най-внимателния човек на света. Днес ще споделям радостта си с хората около мен. Благодарение на мен днес някой ще се усмихне.

Ще сътворя нещо необичайно и добро за напълно непознат за мен човек. Ще подаря най-искрен комплимент на някого, на който по някаква причина му е тъжно. Ще кажа на детето, че е един много специален човек.

Днес няма да се тревожа за това, което нямам, а ще благодаря на Вселената за всички магически неща, които имам.

Знам и не забравям, че тревожността е само загуба на ценно време. Моята вяра в собствените ми сили ще ме доведат до моите цели.

И тази вечер преди да отида да спя ще изляза на терасата и ще погледна нагоре към безкрайното небе, осеяно с милиарди звезди. И ще благодаря за цялото това вълшебство.

А когато си легна, ще бъда благодарен за най-добрия ден в живота ми. Ще заспя със съня на щастливо дете, което с нетърпение очаква утрешния ден.

Защото днес е най-хубавият ден в живота ми!

Защото знам, че ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Източник: milenameditations.com