Ребел Уилсън, която вече мечтае за семейство

  • Сподели:
Ребел Уилсън, която вече мечтае за семейство

Адел не е единствената знаменитост, която се завръща с тотално нова визия, в името на това да се чувства добре в кожата си.

Актрисата от филма ''Мошенички от класа'', Ребел Уилсън, разказа откровено за отслабването с близо 60 кг., обсъждайки какво я е вдъхновило да промени начина си на живот във време, което тя определя като „година на здравето".

В на интервю за списание Stellar на The Daily Telegraph Уилсън разкри някои психически и физически подобрения, които е преживяла в резултат на здравословната си трансформация. 
41-годишната актриса изрази, че има една конкретна лична причина, която е послужила като начало за нейната метаморфоза: забременяване.

"Изминалите две години за мен преминаваха в битка за плодовитост и се надявам в един момент да създам собствено семейство. Все още нищо не е ясно. Имам чувството, че борбата не е приключила. Това е нещо като емоционално влакче в увеселителен парк. Но правя всичко, което зависи от мен, опитвайки се по най-добрия начин."

Ребел не се колебае да обсъжда проблемите си свързани с плодовитостта в социалните мрежи, както и решението, което бе взела през декември - да замрази свои яйцеклетки.

"Днес нося лоши новини и нямах с кого да ги споделя ... но имам нужда да ги кажа на някого. За всички жени, които се борят с плодовитостта, аз ви съчувствам и разбирам. Вселената работи по мистериозни начини и понякога нищо няма смисъл ... но се надявам, че има светлина, която ще заблести през всички тъмни облаци.
Обичайте себе си.", пише Уилсън в Instagram профила си.