Седем жестоки истини за Рибите

  • Сподели:
Седем жестоки истини за Рибите

Рибите са интуитивни, привлекателни и много обаятелни. Те притежават творческа жилка, състрадание и са почти идеалните партньори. Но всяка зодия си има своите недостатъци. Ето седем жестоки истини за Рибите.

1. Те са интуитивни и най-много имат доверие на себе си

Не се опитвайте да лъжете Риби, те веднага ще го усетят. Освен това Рибите усещат и приближаването на опасността, затова ако им се доверите може да бъдете спасени.

2. Те са много, много емоционални

Имате чувството, че във всеки един момент може да се разплачат от радост, щастие или мъка. Те са невероятно чувствителни и към болката на другите, може да се разридаят от всяко нещо.

3. Мързеливи са

Любимото има занимание е да се излежават в леглото до обяд, размишлявайки за смисъла на живота. Няма нищо по-приятно за тях да похапват сладко, докато гледат някой филм.

4. Те са невероятно грижовни

Понякога дори прекалено, но това е защото не сте им безразлични. Просто отговорете на въпросите, които ги притесняват и те ще се успокоят.

5. Няма да се поколебаят да си тръгнат ако не се отнасяте с достатъчно уважение към тях

Рибите не могат да търпят отрицателните неща и не се страхуват да си тръгнат от токсични отношения. Те не разбират как някои хора остават с партньори, които са ги предали или ги нараняват.

6. Те са най-големият си враг

Съжалението не винаги играе в тяхна полза, особено ако се превърне в самосъжаление. Може да откриете Риби в депресия в тъмна стая, съжаляващи за нещо, което са направили или казали. Те са най-жестокия си критик.

7. Изглеждат недостъпни

Хората често са поразени от общуването си с Риби и тяхното обаяние, тъй като преди това са им изглеждали много студени и отблъскващи. Всъщност са изключително добри и мили.

Източник: actualno.com