Шакира се завръща с нов сингъл

  • Сподели:
Шакира се завръща с нов сингъл

Неповторимата Шакира, носителка на редица награди „Грами“ се завръща с нов сингъл, за да плени сърцата и това лято! За енергичното парче Don’t Wait Up изпълнителката споделя: Много се вълнувам да ви представя тази песен! Още в деня, в който влязохме в студиото, за да я запишем, бях сигурна, че ще бъде перфектна за лятото и онези нощи, в които просто не искаш да мислиш за утрешния ден.“

Don’t Wait Up излиза и с официално видео по-късно днес, заснето в Тенерифе на Канарските острови в Испания, популярна туристическа дестинация, криеща райски кътчета и гледки. Режисьор на клипа е Warren Fu.

Шакира е колумбийска изпълнителка, автор на песни и носител на редица награди „Грами“. Има над 80 милиона разпродадени копия на албумите си в цял свят, както и дълъг списък от награди, включително 3 Грами-та, 11 Latin Грами-та, многобройни World Music Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards и др. Шакира е единственият артист от Южна Америка с #1 песен в САЩ, нейни са 4 от 20-те най-продавани хитове през последното десетилетие и е един от Топ 5 артисти на YouTube за всички времена, с над 18 милиарда гледания на видеата си. Последният й издаден албум El Dorado стига до #1 в iTunes в 37 държави, печели “Най-добър вокален поп албум“ на наградите Latin „Грами“ през 2017 г., както и “Най-добър латино поп албум“ на наградите „Грами“ година по-късно. С над 10 милиарда стрийма, Шакира е един от най-стриймваните жени артисти на всички времена. Изпълнението й на полувремето на Super Bowl LIV е с 4 „Еми“ номинации и е най-гледаното изпълнение в YouTube в историята. В момента Шакира записва предстоящия си нов студиен албум.