Шест знака, че не си влюбен в партньора си

  • Сподели:
Шест знака, че не си влюбен в партньора си

Както съществуват знаци на любовта, така съществуват и знаци на липсата на такава. Разбира се, не е гаранция, че ако във връзката ви има един-два такива, задължително не сте влюбени. Но определено съществуването им поради каквато и да е причина, може да окаже пагубно влияние върху бъдещето на вашите любовни отношения.

1. Апатия

Влюбените винаги имат енергия да правят нещо заедно. Те искат да се отправят на различни приключения и да изучават света заедно. Ако нямате желание да преживявате тези неща с партньора си, то определено трябва да се замислите защо всъщност сте с него.

2. Разстояние

Влюбените искат да прекарват колкото се може повече време заедно. Обикновено те си пишат често през деня и нямат търпение да се видят след работа или през уикенда, за да са заедно. Ако вие редовно се опитвате да прекарвате повече време сам или с други хора, отколкото с партньора си, то това е ясен знак, че не сте влюбен/а.

3. Фокус

Влюбените мислят един за друг често и искат да покажат това чрез малки жестове и подаръци. Те се загрижени и при проблем винаги ще се опитат да накарат партньора си да се почувства по-добре. Ако рядко мислите за партньора си по този начин, то може би не сте влюбени в него.

4. Физическа интимност

Влюбените правят повече секс, защото всъщност така те показват любовта си. Те обожават да доставят удоволствие на партньора си и да го карат да се чувства желан и ценен чрез секса. Той не се прави, просто за да се задоволи някаква егоистична физическа нужда. Затова ако не се интересувате от това на какво се наслаждава партньора ви в леглото (и още по-лошо: не го правите), по-добре не продължавайте тези отношения.

5. Оценяване

Влюбените се ценят един друг и се чувстват късметлии, че са намерили такъв човек в живота си. В повечето случаи те дори чувстват, че са намерили своята сродна душа. Ако вие смятате, че партньорът ви е просто още една риба в морето, то определено не сте влюбени в него.

6. Респект

Двойката, в която партньорите се уважават, се подкрепят един друг. Те не се опитват да контролират другия толкова и правят много неща като един отбор. Ако третирате партньора си сякаш той не може да предложи много, вероятно не го обичате.