Силните жени не молят, те просто си отиват

  • Сподели:
Силните жени не молят, те просто си отиват

Много жени се сблъскват с подобен сценарий.

На вас той ви харесва. И изглежда, че вие също му харесвате. Срещате се и вече сте си отгледали тези прословути трепкащи с крилца пеперуди, и вече си мечтаете за сватба. А у мъжа в този момент се задейства антилюбовния радар – и изведнъж изчезва. Оставате сама, тайно надявайки се, че той е гей, за да не си мислите, че не ви харесва.

Добре, може би това е малко преувеличено, но понякога в една връзка има моменти, когато просто сте се отпуснали и си мислите, че вече всичко се е подредило, когато той изведнъж спира да се обажда. В този момент ви се иска да напишете някакво мегалюбовно послание, за да може той да разбере, колко хубаво ви е било с него. Само че не го правете. От това той ще се уплаши още повече, ще реши че искате да го обсебите.

А защо да не постъпите по същия начин? Като него? Когато си спомням за подобни случаи в моя опит, след известно време просто съжалявах, че съм се държала натрапчиво и съм си губила времето с някой, който не е достоен.

В действителност имаше всички признаци, които ми казваха: "Бягай!" Но аз бях заслепена от любов и не забелязвах нищо, докато самият той не избяга.

Време да се спрат тези грешки. Време е да се спрем да се "залепваме" за мъже, които с единия крак вече са зад прага на нашите отношения. Животът е твърде кратък и има много други по-перспективни мъже.

Силните жени не се молят и не просят. Те си отиват в момента, когато започнат да се чувстват нежелани. Ако все още не можете да разберете кога е настъпил този момент, ето някои признаци:

Той не се опитва да намери време за да се среща с вас. Без значение колко е зает, ако той иска винаги ще намери начин. Когато той започне да търси извинения, значи е време да потърсите друг.

Той се държи така, сякаш не му пука. Най-хубавото у мъжете е това, че повечето от тях могат да бъдат разбрани много лесно – те не са толкова сложни, колкото жените. Просто приемете това, което виждате в поведението му, не очаквайте да се промени, гледайте реалността в лицето.

Автор: Морена Морана / Източник: drugitenovini.com