Таро прогноза за февруари

  • Сподели:
Таро прогноза за февруари

Двойка Чаши – любов, единение, привличане, хармония, емоционален обмен, срещи, романтика, оглеждане в отсрещния.

Малка Аркана – конкретни случвания, ежедневие.

Елемент Вода – емоции, отношения, флуидност, гъвкавост.

След кризисния и разтърсващ януари идва месецът на влюбените – коя по-подходяща карта можеше да се появи, ако не Двойка Чаши, носеща ни даровете на любовта, общуването и разбирателството. Тя е свързана с романтика, обмен, даване и получаване, чувство на принадлежност и взаимосвързаност.

Нуждата да се отворим на емоционално ниво и да споделим това, което е вътре. Да се огледаме в очите на отсрещния, да усетим какво се случва с него. След толкова дълго време на разделение и противоположности, сега е моментът да се свържем със състраданието към другия, да разберем, че той е огледален образ на нас самите.

Този месец може да ни донесе нова романтична връзка, намиране на баланс в отношенията, усещане за взаимност и сливане. Скрити желания и идеи от несъзнаваното изплуват на повърхността, за да бъдат споделени.

Веднъж щом булото на проекциите изтънее, контактът между хората става ясен. Когато чашите бъдат изпразнени, какво виждаш – аз ли съм теб, или ти си мен?

Източник: Богомила-Сандия

За лични сесии – Таро, Регресия, ТЕС (темите могат да са свързани с отношения, повтарящи се ситуации, физически и емоционални симптоми, трудности в ежедневието и т.н.) както и за записване и информация относно следващите групи по Семейни Констелации, може да пишете на: antarsandhya@gmail.com