За какво мрънкат най-много зодиите?

  • Сподели:
За какво мрънкат най-много зодиите?

Всяка зодия си има репертоар и сме свикнали да чуваме едно и също от нея. За какво мрънка всяка една от зодиите, може да видите тук:

Овен - за държавата, за политиците, за безработицата. Овните могат с дни да ви говорят за несправедливостите в държавата и как не си е работа да се живее тук.

Телец - че няма любов... Вечната тема на Телците е, че истинска любов няма. Говорят за самотата, за това как се оправят сами и как нямат нужда от човек до себе си. Мрънкат и вечно за това, че са... гладни.

Близнаци - за външния си вид. Колко са напълняли, как им трябват нови дрехи, че трябва да започнат да ходят на фитнес и всякакви такива суетни неща, които са по специалността на Близнаците.

Рак - колко пари отиват за пазаруване, за дома. Как заплатата не стига, колко разходи имат и как да се живее с тия пари в тая държава. Раците са си пестеливци и не очаквайте да ви почерпят.

Лъв - как се държат всички, колко са невъзпитани, как никой не иска да поема отговорност. Като цяло Лъвовете имат за болезнена тема по-младите от тях и редовно се възмущават от поведението им.

Дева - ще ви опищят главата за дупките по пътищата, за това колко струват данъците на автомобилите и как може всеки да има по две коли. Къде да паркират, каква е тази лудница...

Везни - много работа за тези Везни! Непрекъснато се оплакват, че са заети, че дъх не могат да си поемат. Цял живот работят и накрая нищо. Вечната им реплика е "Решението е Терминал 1, няма и да се върна!"

Скорпион - не се оплакват и не мрънкат много. Това е една от зодиите, които успява да преживее всичко вътре в себе си. Не обичат да натоварват другите с техните проблеми. Ако се случи да са недоволни от нещо, вероятно ще са гладни.

Стрелец - все мрънкат от гаджето. Какво казало, какво направило, как са се карали. Като цяло Стрелците обичат да споделят всяка подробност от личния си живот. С това доста натоварват околните, но най-вече гаджето, от което все са недоволни.

Козирог - все не им стига внимание на Козирозите. Мрънкат защо някой не им е звъннал за кафе, защо не ги е поканил на някой рожден ден и защо не се обажда най-накрая. Козирозите са злопаметни, ще ви го натякват дълго време.

Водолей - най-вече от работата. Все нямат подходяща работа и имат лош късмет с намирането на такава. Те не са доволни от това, което правят и им трябва малко смелост, за правят това, което обичат.

Риби - за какво ли не. Рибите мрънкат с повод и без повод. Свикнали сме хич да не им обръщаме внимание, за това не сме и сигурни точно от какво са недоволни.

Източник: Actualno.com