Защото любовта трябва да се празнува!

  • Сподели:
Защото любовта трябва да се празнува!

Днес е Свети Валентин... Да, във въздуха се усеща аромат на вино и мили думи, в които са вложени капки преувеличеност.

Обвързаните качват снимки на разни подаръци и постове с послания към настоящото си т.нар. "любовче". Необвързаните залагат на излияния от сорта: "И любовта към кучето/виното/мама/колата е любов”... Да, всеки ще се впусне със затворени очи в морето от клишета.

Но знаете ли, днес е ДЕН НА ЛЮБОВТА. И не, не е глупав празник, днес е единственият от 365 дни посветен на хората, които изпитват ЛЮБОВ!!!

Днес е празник, защото любовта трябва да се празнува! Кривото разбиране на повечето хора за любовта предпочитам да отдавам на времето, в което живеем.

Днес енергиите на всички влюбени, щастливи и обичащи половинките си трябва да се слеят! А тези със статус single, просто трябва да се възхищаваме на доказалите се любови и да се молим да преживеем един ден истинска и всеотдайна ЛЮБОВ.

Няма смисъл от споделяне на постове, изразяващи нашата скрита зад булото на непукизма тъга. Тъга, че днес сме сами. И няма смисъл от снимките на подаръците, няма смисъл.

Прекарайте ДЕНЯ НА ЛЮБОВТА с любимия си човек, или поне част от денонощието, покажете грижа, покажете, че го обичате с цялото си сърце!

Сипете си вино, правете любов, изживейте красиво деня... Защото ценните мигове в живота са тези, които му придават стойност.

Празнувайте любовта хора! Търсете истинската и чистата любов! ОБИЧАЙТЕ СЕ!

А на мен ми остава да се помоля, следващата година да прекарам този ден с ЛЮБОВ. А днес ще се радвам за тези, които вече са я открили!

Автор: Р.З.