Зодия Козирог – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Козирог – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Козирог и Зодия Овен

Земя и огън. Овенът е упорит и силен, но когато срещне Козирог, той директно в него вижда себе си като в огледален образ. Силни, напористи, искрени, пламени и взискателни са чертите на двата знака . Двата знака се привличат изключително много. Овенът ще предостави така нужния ви любовен план, а вие от своя страна, ще го заредите със сигурност и дълбочина на чувствата.

Зодия Козирог и Зодия Телец

Земя и земя. И двамата сте земни знаци, разбирате се чудесно, защото говорите на един език. Ще бъдете завладени от привлекателния вид на Телеца още в първата ви среща с него. Той ще ви предложи топлина, романтика и нежност. Ако успеете да овладее своята сериозност и студен нрав, ще може да изградите стабилни отношения със Телеца.

Зодия Козирог и Зодия Лъв

Земя и огън. Едно от нещата, които ви обединява е силната амбиция, която притежавате и двамата. Лъвът е външно горещ и вътрешно студен, при Козирога е напълно обратното. Лъвът е от хората, които обичат показността, лукса и блясъка, докато Козирогът ненавижда тези неща. Двата знака си приличат по своя силен характер, увереност и трудолюбие. Това би била една здрава, стабилна и изключително силна връзка.

Зодия Козирог и Зодия Дева

Земя и земя. Двата земни знака могат изключително добре да се допълват интелектуално и емоционално. Девата бързо ще хлътне по вас и ще ви следва, където и да отидете. Ако успеете да осигурите нужния кураж и топлина, от които силно се нуждае Девата, ще можете да изградите здрави основи за тази връзка.

Зодия Козирог и Зодия Скорпион

Земя и вода. Тук привличането е изключително силно и двата знака са под влиянието на Марс – планетата на действията. В основата на тази връзка, ще бъде силната страст и сексуалното влечение към другия. Скорпионът притежава изключително силна интуиция, която му позволява още в началото да открие вашите качества. Той е възхитен от вашата сила, амбиция и чувство за отговорност. Привлечен е от вас, като с магнит. Тази връзка ще се крепи на взаимно доверие и сексуално привличане.

Зодия Козирог и Зодия Риби

Земя и вода. Това съчетание е между два характера и две зодии, които взаимно се допълват. Козирогът е здраво стъпил на земята, а Рибите плуват в безкрайния океан на чувства. Рибите са силно привлечени от вашия силен характер и властен нрав, а мечтателността и тайнствеността на Рибите просто ви очароват. Вие сте способни да помогнете на Рибите да се приспособят по-лесно и да повярват всобствените си възможности, докато те от своя страна ви зареждат с емоции и ви карат да се наслаждавате на мечтите си.