Дъщерята на Джон Траволта публикува трогателен поздрав за 70-ия му рожден ден

  • Сподели:
Дъщерята на Джон Траволта публикува трогателен поздрав за 70-ия му рожден ден

Джон Траволта навлиза в ново десетилетие!

В неделя актьорът навърши 70 години, а дъщеря му Ела Траволта сподели трогателен поздрав, за да отбележи важния момент.

"Честит рожден ден на мъжа, който винаги е до мен и който винаги носи светлина и красота на този свят. Обичам те до Луната и обратно", написа 23-годишната Ела в публикация в Инстаграм.

За празника си Джон беше поздравен и от Джейми Лий Къртис, негова колежка във филма "Перфектно" от 1985 г.

"Честит рожден ден, Джон Траволта! Отдавна сме приятели и колеги, споделяме страстта си към изкуството, децата и кученцата-спасители!"

65-годишната Къртис сподели и няколко снимки на двойката, както и кадър, на който позират заедно на корицата на списание Rolling Stone от юли 1985 г.

Джон за първи път изгрява на сцената в телевизионния сериал от 70-те години на миналия век "Welcome Back, Knotter". Звезда, носител на награди "Еми" и "Златен глобус", той се превръща във водещ актьор и холивудски сърцеразбивач с ролите си във филмите "Треска в събота вечер" от 1977 г. и "Grease" от 1978 г. Първият филм му носи награда "Оскар" за най-добър актьор.

Филмографията му го утвърждава като едно от най-емблематичните имена в киното. Предстоят му два нови проекта - ''Cash Out'' и филма-мюзикъл ''That's Amore!'' с Катрин Хейгъл.