Джони Деп вече е обвързан с бившата си адвокатка Джоел Рич

  • Сподели:
Джони Деп вече е обвързан с бившата си адвокатка Джоел Рич

Джони Деп се среща с адвокатката, която представляваше актьора в делото му за клевета срещу The Sun през 2018 г. - Джоел Рич.

59-годишният актьор от ''Карибски пирати'' се среща с Джоел Рич, адвокатката, която го представлява в делото му за клевета в Обединеното кралство срещу The Sun.

Рич беше част от правния екип на Деп, когато той заведе дело срещу британския таблоид през 2018 г. за това, че го определи като ''домашен насилник'' във връзка с бившия му брак с актрисата Амбър Хърд - твърдение, което Деп отрече.

Рич обаче не беше част от неговия адвокатски екип в процеса за клевета срещу актрисата от ''Аквамен'' в САЩ по-рано тази година, но показа подкрепата си към актьора, явявайки се няколко пъти в съда по време на процеса срещу него. 

На 3 май тя беше снимана пред сградата на съда във Вирджиния да прегръща Камил Васкес, която беше част от юридическия екип на Деп в САЩ. И почти две седмици по-късно тя беше забелязана в съдебната зала. 

Новата връзка на Деп идва три месеца след като в социалните медии се разпространиха слухове, че Деп се среща с Васкес по време на делото му за клевета.

Въпреки това адвокатът прекрати спекулациите, казвайки пред изданието People, че в социалните мрежи са създали несъществуващ разказ.

Източник сподели пред Us Weekly: "Химията помежду им е извън рамките. Между тях е сериозно.''

Четете още статии, свързани с Джони Деп: Джони Деп спечели делото срещу Амбър ХърдДжони Деп: ''Не съм сигурен, че съм пораснал''Джони Деп ще режисира филм за Модилияни, продуциран от Ал ПачиноДжони Деп с отличие и признание за цялостно творчество