Мадс Микелсен за възможността да се завърне в "Ханибал" и да се изправи срещу Индиана Джоунс

  • Сподели:
Мадс Микелсен за възможността да се завърне в "Ханибал" и да се изправи срещу Индиана Джоунс

Може ли Мадс Микелсен някога да се превъплъти отново в ролята на Ханибал Лектър? Все още не изключваме тази възможност.

"Винаги има шанс. Въпросът е да се намери дом за него", казва Микелсен пред Deadline за завръщането си за още сезони на криминалната драма "Ханибал", в която той изигра печално известния сериен убиец в продължение на три сезона.

По време на премиерата в Лос Анджелис на филма ''Indiana Jones & The Dial of Destiny'' Микелсен обясни, че всичко е въпрос на време.

"Разбира се, че времето ни изтича. Не можем да чакаме 20 години, за да продължим историята, но ако в близките години, някой усигури подходящите условия - мисля, че всички сме готови да се заемем отново с проекта", каза той.

Зрителите вече са наясно, че Микелсен се справя отлично с ролята на лошия герой на екрана. Той не пожела да издаде много за образа си в новия филм за Индиана Джоунс, освен да каже, че "той търси определен предмет, който за съжаление търси и Харисън Форд. Така че в крайна сметка ще има сблъсък."

Във филма той играе бившия нацист, превърнал се в учен и математик, Юрген Волер. Що се отнася до това къде се намира в скалата на противниците срещу Инди, Микелсен казва, че Волер е "гадняр", но не смята, че героят му би се определил за "злодей".

"Никой не започва сутринта си с думите: "Аз ще бъда лошият". Те се възприемат като добри хора в собствения си свят", казва той.

Е, изглежда, че режисьорът Джеймс Манголд смята, че Волер е доста лош, а Микелсен е бил идеалният човек за ролята. Докато представяше филма, Манголд каза на публиката, че уменията на Микелсен като злодей са очевидни на екрана.

"Винаги го питат защо обича да играе лоши момчета, но мисля, че ще видите отговора на екрана - защото е адски добър в това", каза той.

Филмът ''Indiana Jones & The Dial of Destiny'' тръгва по кината на 30 юни.