Матю Пери се надява да превърне битката си със зависимостта в нещо положително

  • Сподели:
Матю Пери се надява да превърне битката си със зависимостта в нещо положително

В ексклузивен поглед към трейлъра за неговото ново интервю по ABC с Даян Сойер, което ще бъде излъчено на 28 октомври, актьорът разказва за борбите си със зависимостта, както никога досега.

''Тайните убиват'', казва Пери. "Тайните убиват хора като мен."

Пери разказва пред Сойер за необузданата употреба на наркотици и алкохол, които контролираха живота му по време на пика на кариерата му, и как това почти провали всичко.

Звездата от ''Приятели'' беше честен до болка и сподели, че в дълбините на пристрастяването си е приемал ''55 викодина на ден'' в допълнение към ''метадон, ксанакс и цял литър водка на ден''.

Пери също спомена, че е бил ''в кома и се е разминал на косъм от смъртта'', което той също разкрива в мемоарите си ''Friends, Lovers and the Big Terrible Thing'', също достъпни на пазара от 28 октомври.

Пери добавя: ''Представете си колко страшен момент беше това.''

Той разкрива, че подкрепата на Анистън е била от решаващо значение за възстановяването му.

''Тя беше тази, която ми протегна ръка. Наистина съм ѝ благодарен за това.''

В интервюто актьорът обяснява защо най-накрая е готов да бъде откровен за живота си, казвайки: ''За мен беше важно да направя нещо, което ще помогне на хората.''

Едночасовият специален епизод ''Матю Пери – Интервюто на Даян Сойер'', който също обещава да разкрие никога досега не споделяни подробности от зад кулисите на ''Приятели'', ще бъде изльчен в петък, 28 октомври, по ABC.

Актьорът добил популярността си с ролята на Чандлър Бинг разказа подробно как зависимостта му от наркотици и алкохол го оставя с 2% шанс да оцелее, тъй като опиоидите са причинили спукване на дебелото му черво и са го оставили в двуседмична кома.  

Матю бе разкрил, че му предстоят 14 операции на стомаха и трябваше да използва торбичка за колостомия в продължение на девет месеца. Той каза, че стомахът му има редица белези от множеството операции.

Четете и: Матю Пери разкри заглавието и корицата на предстоящите си автобиографични мемоари

Марта Кауфман, създателката на "Приятели", се извинява за липсата на чернокожи герои в сериала

„Приятели: Отново заедно” у нас на 27 май

Матю Пери пише мемоари за битката си с пристрастяването