Робърт де Ниро стана баща за седми път

  • Сподели:
Робърт де Ниро стана баща за седми път

Актьорът от ''Кръстникът'' беше попитан от репортер на ET Canada какво е да си баща на шест деца. Тогава Де Ниро поправи репортера, че няма шест, а седем деца, след което сподели, че наскоро е посрещнал ново дете в живота си, но не пожела да разкрие нито името, нито пола на бебето.

79-годишният актьор, носител на "Оскар", също не разкри самоличността на майката на бебето си, но последно го свързваха с инструкторката по бойни изкуства Тифани Чен. Те бяха снимани да се държат за ръце през юли 2022 г., а през март тази година тя изглеждаше бременна, когато излизаше от ресторант Джорджо Балди в Санта Моника, Калифорния.

Представител на Де Ниро потвърди пред DailyMail, че той не е направил грешка и че наистина има седем деца. Интервюто се проведе тази седмица, когато актьорът промотира новия си филм ''За баща ми''.

Де Ниро и съпругата му Грейс Хайтауър се разделиха през 2018 г. - те бяха заедно в продължение на 21 години и споделят син Елиът, 25 г. и дъщеря Хелън на 11 г.

Дрена, 51 г. и Рафаел, 46 г. са деца от връзката му с Даян Абът, а близнаците Арън и Джулиан, 27 г. са от бившата му Туки Смит.

''Грейс и аз имаме две прекрасни деца заедно. Навлизаме в период на преход в нашата връзка, което е труден, но конструктивен процес'', каза той изявление от ноември 2018 г. ''Почитам Грейс като прекрасна майка и моля за поверителност и уважение от всички, докато продължаваме да развиваме ролята си на партньори в родителството.''