Doja Cat представя нова музика на световното турне на Victoria's Secret

  • Сподели:
Doja Cat представя нова музика на световното турне на Victoria's Secret

Тази есен бележи нова зора за Doja Cat

Звездата най-накрая ще издаде дългоочакваната нова музика след мегахита си от 2021 г. Planet Her и ще се отправи към САЩ за своето Scarlet Tour, което ще започне на Хелоуин. Но преди това, както Harper's Bazaar разкри, тя ще оглави The Victoria's Secret World Tour. Това е важен момент не само за изпълнителката, но и за марката: Събитието, което е отчасти модно ревю, отчасти документален филм, бележи първото завръщане на Victoria's Secret на нашите екрани след последното телевизионно ревю през 2018 г. 

"Victoria's Secret винаги е била толкова забавна, подходяща марка за мен още от самото начало и ми харесва, че мога да кажа това и днес", заяви Doja Cat пред Bazaar преди премиерата на шоуто на 26 септември по Prime Video. "Да бъда част от глобален феномен какъвто е турнето, е невероятно преживяване."

Чрез Световното турне почитателите на Victoria's Secret ще се запознаят с VS20 - група от 20 творци от цял свят, които си сътрудничат с марката по ансамбли за новоизмислена версия на характерното за нея дефиле. Кат също се включи в дизайнерската акция, като помогна за концептуализирането на визиите си за специалното представяне, включително футуристичен латексов номер в нюд цвят, който тя проектира заедно с екипа на Victoria's Secret и творческия си директор Брет Алън Нелсън.

"Тъй като турнето е празник на силата и уникалния талант на творците, наистина искахме да предадем това послание чрез тази визия", казва тя. "Чувствах се толкова силна и уверена, носейки тези елементи, което е важно за мен."

Подобно на много от нас, казва тя, вижда Victoria's Secret като една от силите, помогнали за оформянето на личния ѝ поглед върху красотата и сексапила.

"Представата ми за това какво ме прави красива, секси и уверена се е развила толкова много през годините, но винаги съм знаела, че най-важното е как се чувствам сама със себе си", казва тя. "За мен секси е да се чувствам удобно в кожата си и да се възприемам такава, каквато съм. Участието ми в Турнето наистина ми помогна да се свържа с това."

След Световното турне Doja Cat работи активно върху нова музика за своите фенове и планира да им я представи на 26 септември.