Матю Макконъхи и Уди Харелсън се събират заедно в нов комедиен сериал

  • Сподели:
Матю Макконъхи и Уди Харелсън се събират заедно в нов комедиен сериал

Въпреки че са споделяли екрана няколко пъти - най-вече в първия сезон на хитовия сериал "Истински детектив", партньорството между Уди Харелсън и Матю Макконъхи е като най-добри приятели в реалния живот. Сега Apple TV+ иска да пренесе това в нов комедиен сериал, а ние сме повече от доволни от тази чудесна новина, защото ще гледаме легендарното дуо в друга различна светлина.

Ветеранът от ''Schitt's Creek'' Дейвид Уест Рийд, който вече има сериал за Apple чрез The Big Door Prize с участието на Крис О'Дауд, създава шоуто и ще го продуцира заедно с Харелсън и Макконъхи.

Сериалът е описан като "сърдечна любовна история за двойка, която се върти около странната и красива връзка между Макконъхи и Харелсън. Приятелството на Матю и Уди е подложено на изпитание, когато обединените им семейства се опитват да заживеят заедно в ранчото на Матю в Тексас". Снимките на сериала от 10 епизода трябва да започнат тази година.

Харелсън и Макконъхи са добри приятели в живота и често предприемат заедно своите семейни пътувания - като например миналогодишната почивка до Дубровник за рождения ден на Харелсън.

Skydance Television стои зад сериала, чиито изпълнителни продуценти са Рийд, както и Харелсън и Макконъхи. Други изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дана Голдбърг и Мат Тънел за Skydance Television, заедно с Бил Бост и Джереми Плейгър.