Майли Сайръс издава новия си албум Summer Vacation през март

  • Сподели:
Майли Сайръс издава новия си албум Summer Vacation  през март

Мултиплатиненaта певица и автор на песни Miley Cyrus ще издаде своя осми студиен албум Endless Summer Vacation на 10-ти март. Тя обяви колекцията днес с вълнуващ трейлър, който разкрива визуалния свят, който е изградила около това много лично произведение. Зашеметяващата обложка на албума, в която не присъстват визуални ефекти, е дело на Brianna Capozzi.

През 2023 г. Miley е най-силната и най-уверената версия на себе си, която някога е била, а предстоящият й проект служи като отражение на силата, която е намерила чрез фокусирането както върху физическото, така и върху психическото си здраве.

Записан в Лос Анджелис и продуциран заедно с Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It и Tyler Johnson, певицата описва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей.
 
Първото предложение от Endless Summer Vacation ще бъде новия сингъл „Flowers“, който изпълнителката обяви по време на специалното си предаване на живо по NBC „Miley’s New Year’s Eve Party“, предизвиквайки фурор по цял свят.

Парчето ще бъде налично в дигиталните платформи навсякъде на 13-ти януари. В стила на истинската суперзвезда, която е, между изпълненията си покрай празниците, тя успя да зарадва почитателите си с откъси от клипа на „Flowers“ в профила си в Instagram.

Без това да е изненада за никого, талантливата американска певица стартира новата година с пълна сила – партито по случай началото на 2023-та година, което тя организира съвместно със световната суперзвезда Dolly Parton, имаше страхотен успех.

Освен обявяването на новия й сингъл, изключителното предаване на живо включваше музикални изпълнения от куп известни творци, както и специални гости -  Sia, Latto, Rae Sremmurd, David Byrne, Liily и Fletcher, Paris Hilton, Chloe Fineman от SNL, Sarah Sherman и комедийното трио Please Don’t Destroy.