38 години любов без брак - романсът на Голди Хоун и Кърт Ръсел

  • Сподели:
38 години любов без брак - романсът на Голди Хоун и Кърт Ръсел

Една от най-емблематичните и дълготрайни двойки в Холивуд са Голди Хоун и Кърт Ръсел. Известният екранен дует е заедно от над 30 години. Въпреки че двамата се заклели да не се женят, съюзът помежду им изглежда сякаш никога не е бил по-силен. Тази хронология на отношенията им подчертава тяхната епична, дълга три десетилетия любовна история.

Голди и Кърт се срещат на снимачната площадка на Дисни през 1966 г.

Двамата се запознали за първи път по време на снимките на ''The One and Only, Genuine, Original Family Band'', но все още не били съвсем готови да започнат да се срещат.

"Аз бях на 21, а той на 16. Намирах го за очарователен, но беше твърде млад. След това години по-късно се срещнахме отново и си спомних, че го харесвах много, когато го видях за първи път. И двамата казахме, че никога няма да излезем с друг актьор", спомня си Хоун по време на интервю за BBC Radio 4.
Дори някой толкова очарователен и красив като Ръсел не можел да устои на възможността да ухажва Хоун.

Ръсел и Голди излезли на първата си среща през 1983 г.

Докато двамата снимали ''Swing Shift'', излязли една вечер след работа под прикритието, че репетират за танцова сцена. Ръсел завел Хоун в The Playboy Club, където прекарали часове в разговори, а след това решили да продължат забавлението в къщата, която Хоун наскоро си купила. Имало само един проблем - липсата на ключ - за това се наложило да проникнат вътре с взлом. Накъде от този момент двойката започва да живее заедно.

През 1986 г. се ражда синът им Уайът.

Преди да се срещне с Ръсел, Хоун вече има две деца - Кейт и Оливър Хъдсън, от бившия си съпруг Бил Хъдсън. Те били женени от 1976 до 1982 г. А преди Бил, актрисата е имала още един неуспешен брак с Гъс Триконис от 1969 до 1976 г.
Кърт имал син, Бостън Ръсел от бившата си съпруга Сюзън Хъбли, за която бил женен от 1979 до 1983 г. Той и Хоун посрещнали сина си Уайът Ръсел през 1986 г. Уайът, Кейт и Оливър са актьори, последвали стъпките на своите родители.

През 1987 г. двамата участват в комедията на Гари Маршъл ''Зад борда''.

Около 1990 г. Хоун и Ръсел разкриват, че няма да се оженят.
Двойката винаги е била откровена, че нямат желание да се обвързва с брак. Те се позовават на този мотив като причина връзката им да бъде толкова дълготрайна и успешна.

"Справихме се перфектно, без да се женим. Чувствам се отдадена, не е ли това ефектът на брака? Емоционалното ми състояние се намира в режим на преданост, честност, грижа и любов. Само тогава можем да се чувстваме щастливи. Отгледахме децата си блестящо. Те са красиви хора. Свършихме страхотна работа. Обичам, когато се събуждам всеки ден, да виждам, че той е там - до мен и да знам, че имам избор. Наистина няма причина да се женя."

Голди посочва ключа към щастливата им връзка.

„Мисля, че тайната е да знаеш кога да зависиш от някого и кога не. Важно е да намерите баланс и да сте в състояние да издържите своята част от отношенията. Вярвам, че един човек не може да понесе целия товар, защото тогава раменете му започват да натежават. Другата част е да останете възможно най-секси и да бъдете уверени в своята здрава връзка. Един важен аспект от нея, е именно сексуалността.
На следващо място смятам, че за една дългосрочна връзка, е много важно да сте заедно около 68 % от времето. Не трябва постоянно да сте залепени един за друг. Лично аз не прекарвам всеки свободен час с Ръсел."

Задава се голямо професионално признание - Голди и Ръсел получават двойна звезда на Алеята на славата в Холивуд.
През май 2017 г. легендарната двойка получи не една и две звезди на Алеята на славата в Холивуд. 

"Това се оказа празник на любовта", каза Хоун пред "People". Разсъждавайки върху дългите си отношения, двойката сподели през 2018 г.

"Заедно сме вече от 34 години, но не мисля, че аз или Голди сме по-различни от всяка друга двойка. Ние също преминаваме през своите трудности, но се справяме с тях. Ще има възходи и падения, ще има от всичко. За 34 години няма начин да не изпитате всякакви емоции", сподели актьорът пред списание "People".

Що се отнася до това, което Хоун обича най-много в Ръсел, актрисата от ''Смъртта ú прилича" каза следното: ''Той е уникален и много надарен човек. Той е умен, мъдър и притежава голям характер. Държи се мъжки. Освен това е страхотен баща!"

През октомври 2018 г. дъщерята на Хоун, Кейт, посрещна на бял свят малката Роуз. Някои фенове веднага забелязаха приликата между Хоун и нейното сладко внуче. Бабата и дядото са много привързани към внучка си.

Като допълнително доказателство, че след всичките тези години Кърт и Голди все още се забавляват, актрисата сподели снимка в социалните мрежи как двамата заедно са на почивка в Хаваите, за да отпразнуват 68-ят рожден ден на Кърт. Голди не пропусна да го поздрави и за Денят на бащата, през 2019 г., посочвайки, че той е най-добрият такъв.

"Никой не обича като него! Никой не се смее като него! Честит Ден на бащата, ангел мой!", трогателно пише Голди в чест на мъжа си.