Лиз Бурбо заявява: ''Аз съм БОГ. Ти също!''

  • Сподели:
Лиз Бурбо заявява: ''Аз съм БОГ. Ти също!''

Канадската авторка прави най-съкровената си изповед.

Специалистът по личностно развитие и успешен автор на над 28 книги за самопомощ Лиз Бурбо разказва на читателите своята лична история. Смелото заглавие на нейната автобиография „Аз съм БОГ. Ти също!“ не е случайно – чрез житейското и професионалното си развитие, Бурбо показва божественото, което носи в себе си.

Изданието, публикувано от „Ентусиаст“, има за цел да помогне на всеки да открие своята свръхчовешка енергия, която неуморно го води към живота, изпълнен с повече любов.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на хиляди хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Книгите на Бурбо са многократно преиздавани и са продадени в общ тираж от над 8 милиона екземпляра в целия свят.

В настоящата книга специалистът по личностно развитие се разкрива изцяло. Доверява се на интуицията си, оставя се да бъде водена от своя вътрешен Бог и поема големи рискове. Показва много аспекти от семейния и емоционалния си живот, от интимните и сексуалните си връзки, от следването и кариерата си, като не забравя и финансовите си успехи и провали.

А какво по-обогатяващо от това да опознаеш себе си чрез някой, който не се страхува да се разголи по този начин? Бурбо използва своя опит и уроците, които е научила по дългия си и изпълнен с предизвикателства житейски път, за да помогне на своите лоялни читатели да се свържат с вътрешния си Бог, със силата, която всеки един от тях носи в себе си. И след това да разгърнат потенциала си и да живеят пълноценно и щастливо.

„Някои хора смятат, че е твърде претенциозно да заявиш: Аз съм Бог, но това твърдение е претенциозно само ако човек откаже да приеме, че то важи за всички живи същества“, казва Лиз Бурбо. „Всъщност Бог е енергията, която присъства у всяко създание.“

 

Книгата може да бъде поръчана от сайта на издателство ''Ентусиаст''

А тук четете откъс от ''Аз съм БОГ. Ти също!