73-годишната Вера Уанг споделя тайните на младежкия си вид

  • Сподели:
73-годишната Вера Уанг споделя тайните на младежкия си вид

Има толкова много методи, които да използвате, за да изглеждате възможно най-млади - да спите достатъчно, да стоите далеч от слънцето и да правите ежедневни упражнения.

Но 73-годишната модна дизайнерка Вера Уанг разкри още няколко съвета, които могат да ви бъдат полезни в грижите за кожата, ума и тялото ви. Тя изобщо не изглежда така, сякаш остарява, следователно нейните тайни трябва да са единствени по рода си.

Вера използва бебешко олио за овлажняване

Уанг е алергична към някои козметични продукти, за това е много стриктна и внимателна по отношение на тези, които използва. Едно от най-важните неща, които обича да прави, е да овлажнява кожата си с бебешкото олио, когато става въпрос за подхранване и успокояване. Второто ѝ най-важно нещо е слънцезащитният крем в комбинация с овлажнител с SPF 30.

Вера вярва, че продуктивността е добър начин за справяне със стареенето

В дългогодишната си кариера в модната индустрия, Вера е работила с едни от най-красивите жени в света. Поради това тя ги е приема като свои музи и вярва, че това е ''може би начин за справяне със стареенето, който е продуктивен''. Вера е на мнение, че остаряването е твърде старомодно, защото в живота хората трябва да се научат да продължават да растат по един или друг начин.

Тя носи светлосини слънчеви очила, за да предпази очите си

В работата си Вера трябва постоянно да гледа в екрана на телефона, компютъра и телевизора. Тя вярва, че защитните очила са изключително важни за запазването на ирисите и зениците - ''Трябва да сме внимателни, защото последиците ще ни настигнат в крайна сметка''.

През 1973 г., когато е редактор на аксесоари във Vogue, Вера създава колекция от повече от хиляда чифта слънчеви очила.

Рутинните ѝ упражнения включват колоездене и игра на голф

Вера обича да поддържа леки и бързи тренировки и не вдига тежести, по-тежки от 2 или 3 кг., което ѝ отнема общо 5 минути. Карането на колело ѝ е сред любимите упражнения и обича да обикаля квартала, когато разполага със свободно време. Признава честно, че недолюбва спорта особено, за това вижда в голфа чудесен начин за физическо разтоварване. Твърди, че не се справя добре, но поне има ентусиазъм.

Вера не е премахнала нездравословната храна от менюто си

Кухнята на Вера се състои от фризер за сладолед, хладилник пълен със сода и хладилник със здравословни храни. Има обаче и изкушаващи шкафове с шоколад, бонбони, зърнени закуски, а също и Cheetos, Pepperidge Farm Goldfish и всякакви видове чипс, на които дизайнерката е голям фен. 

Не крие, че хапва Макдоналдс, Oreo McFlurry, както и Dunkin Donuts. 

Е, явно ключът още веднъж не е в строгите лишения, а в балансирания начин на живот.