Елизабет Хърли и синът ѝ Деймиън споделят момент на червения килим

  • Сподели:
Елизабет Хърли и синът ѝ Деймиън споделят момент на червения килим

Звездата от "Bedazzled" изглежда невероятно на 58-годишна възраст.
Елизабет Хърли изглеждаше просто сензационно, когато се появи на червения килим на Remus Lifestyle Night в Майорка, заслепявайки феновете си.

Актрисата беше придружена от стилния си син Деймиън и заедно поставиха котата на блясъка нагоре.

Елизабет избра яркочервена рокля, която демонстрираше завидната ѝ фигура и чувство за стил. Роклята имаше дълбоко деколте и разкроена част на краката до бедрата, която елегантно подчертаваше невероятната ѝ фигура.

Когато излезе на червения килим, тя излъчваше сексапил, а усмивката ѝ озаряваше залата, докато позираше с 21-годишният Деймиън, който заложи на шикозно праховосиньо сако и подходящи широки панталони.
Двойката майка и син бяха олицетворение на изтънченост и стил. Към тях се присъедини германският бизнесмен Марсел Ремус, организатор на бляскавото събитие.

Появата на Елизабет идва след интригуваща новина, която може да предизвика интереса на феновете ѝ. Очакваният с нетърпение документален сериал на Channel Nine за Шейн Уорн, озаглавен "Уорни", ще пресъздаде целувката между покойната австралийска легенда в крикета и супермодела. Връзката на Елизабет и Уорн е била обект на голямо увлечение и тази поредица обещава да хвърли светлина върху романтичната им история.

Британската актриса Шанти Кали, която ще изиграе английската красавица, и австралийският актьор Алекс Уилямс, представящ Уорн, са забелязани да се прегръщат страстно на кадри от предстоящия сериал. Конкретният интимен момент, който се пресъздава, първоначално е уловен от папараци през 2010 г. пред лондонския хотел на Уорн, което бележи публичното разкриване на техния романс.
За целите на сериала хотел "Уиндзор" в Мелбърн творчески замени лондонския фон, а Шанти и Алекс страстно пресъздадоха емблематичната целувка на фона на стената.

Говорейки за преживяването, Кали разкрива пред The Herald Sun: "По технически причини бяха необходими няколко дубъла, така че имаше достатъчно време минувачите да забележат целия спектакъл". Тя сподели също така, че е проучила "почти всичко, до което можех да се докосна", за да улови уникалните маниери на Елизабет, хвалейки я като "толкова здраво стъпило на земята, трудолюбиво, остроумно и великолепно човешко същество".

Връзката на Шейн и Елизабет започва в края на 2010 г., като през септември 2011 г. състезателят по крикет предлага брак на актрисата от "Остин Пауърс".
Въпреки че годежът им завършва с раздяла през 2013 г., Уорн често се изказва топло за Елизабет, като веднъж нарича времето, прекарано заедно, "най-щастливото време в живота му".

През 2018 г., размишлявайки върху връзката им, Уорн казва: "Кой знае какво е бъдещето. Има разлика между това да си влюбен в някого и да го обичаш. Винаги ще обичам Елизабет, но не мисля, че някога ще се съберем отново". Той също така увери феновете, че двамата остават големи приятели и децата им се разбират чудесно.

На 52-годишна възраст, на 4 март 2022 г. Шейн Уорн умира.