Цветът за нокти, който повишава самочувствието

  • Сподели:
Цветът за нокти, който повишава самочувствието

Загадъчен и харизматичен, черният маникюр ще се превърне в най-добрия съюзник за повишаване на самочувствието ви.

Във време, в което критиката в социалните мрежи е станала почти систематична, самочувствието на жената преживява все по-трудни времена. През 2019 г. "само 22% от французойките се смятат за красиви", според проучване на Ifop за Naturavox, "18% вместо това се смятат за не съвсем красиви или дори изобщо не красиви".

За да обърнат тенденцията, пристрастените към красотата използват цялата си креативност и позитивност в социалните мрежи, за да споделят най-добрите си съвети за повишаване на самочувствието. Безупречен грим, прически, съобразени с формата на лицето, индивидуална колориметрия, тъй като цветът е любима тема сред създателите на съдържание за красота в TikTok.

От миналата година насам "теорията за червените нокти" особено привлича вниманието на любителите на красотата, докато лилавият маникюр е на върха на тенденциите. Но това е, без да се взема предвид безмилостната надпревара за популярност, която доминира в TikTok. Тази година оставяме за известно време червената тенденция при маникюра и приветстваме една класическа тенденция с над 65 милиона гледания в TikTok - ''Black Nail Theory''.
Затова черният маникюр се смята за най-голямата тайна на красотата, която ще повиши самочувствието ви.

Черният маникюр всъщност никога не е излизал от мода и е предпочитан от дамите, които имат стил. Той е универсален маникюр, който може да се съчетае с всяко облекло, като същевременно излъчва непреходно усещане и висока естетика. Освен това, подобно на червеното, това е нюанс, който винаги е сигурен за изпробване, тъй като подхожда на повечето типове кожи и е лесен за стилизиране.

''Black Nail Theory'' се върти около убеждението, че черният маникюр може да окаже голямо влияние върху чувството за увереност и цялостното поведение на жената. Теорията предполага, че черният маникюр притежава уникалната способност да излъчва силна и завладяваща ''тъмна женска'' енергия, което кара притежателката му да се откроява и да оставя трайно впечатление във всяка ситуация.

Очарованието на този маникюр се крие в способността му да създава поразителен и загадъчен вид. Както подсказва теорията, тъмният маникюр може да накара притежателката му да изглежда смела, дръзка и дори загадъчна. Смята се, че този естетически избор се докосва по-дълбоко до вътрешната сила и самоувереност, позволявайки на хората да прегърнат истинската си същност и да излъчат уверена аура към външния свят.