Бриджит Макрон изненадва с lavallière: най-сексапилният аксесоар във Франция

  • Сподели:
Бриджит Макрон изненадва с lavallière: най-сексапилният аксесоар във Франция

Френската първа дама, известна със своя минималистичен и изтънчен стил, избра да издигне последната си визия с много специален аксесоар.

Бриджит Макрон е изработила уникален и разпознаваем стил през годините, в които е първа дама на Франция. В този контекст костюмите се превърнаха в най-добрите ѝ съюзници за публични събития и последната ѝ поява не беше изключение. Така с последната си визия харизматичната съпруга на Еманюел Макрон изненада, като преоткри белия си костюм с неочаквано стилно докосване: вратовръзка Lavallière. Този емблематичен за френската мода аксесоар - който преди нея са носили Бриджит Бардо и Джейн Бъркин - внесе в тоалета ѝ атмосфера на модерност и женственост, затвърждавайки позицията ѝ на истински законодател в политическата и модната сфера.

Докосване до френската съблазън
Вратовръзката "Лавалиер" отдавна е символ на елегантност и стил в мъжкия гардероб, но Бриджит Макрон показа, че тя може да бъде и изключително женствен и изтънчен избор. Съчетавайки своята вратовръзка, подписана от Louis Vuitton, с безупречен бял костюм, първата дама показа, че умее да съчетава класиката и риска и да издига френския чар на ново ниво.

Белият костюм - вечен избор
Белият костюм винаги е бил смел и успешен избор за тези, които искат да се откроят. Бриджит, популярна със своя безупречен и минималистичен стил, избра този вечен вариант за официално събитие на открито, на което французойката позира с Джил Байдън на острова Мон Сен Мишел, доказвайки, че бялото остава силен и елегантен избор, особено когато е съчетано с подходящите аксесоари.

Вратовръзката Lavallière: отличителен щрих
Вратовръзката Lavallière се е превърнала в символ на френския стил и Бриджит Макрон не е първата публична личност, която използва аксесоара с грация и чар. Всъщност дизайнери като Ив Сен Лоран са популяризирали женственото ѝ използване в миналото. Това, което Първата дама постигна с този стилен жест, е да преосмисли начина, по който се носи аксесоарът, като му придаде чувствен и женствен привкус. Деликатно завързана на врата, вратовръзката Lavallière добави отличителен и уникален щрих към ансамбъла ѝ, подчертавайки нейната индивидуалност и способността ѝ да изненадва със стилистичните си решения, без да пренебрегва протокола.

Така визията на Макрон доказва, че класическите елементи могат да бъдат интерпретирани и адаптирани към съвременната женственост, без да се лишават от своята същност и елегантност. Изборът на неочаквани аксесоари, като тази вратовръзка, може да издигне на по-високо ниво един обикновен тоалет и да го превърне в изявление на намеренията.