Модната декларация за независимост на Мишел Обама и представяне на новата ѝ книга

  • Сподели:
Модната декларация за независимост на Мишел Обама и представяне на новата ѝ книга

Бившата първа дама се облича с ново чувство за свобода по време на турнето, в което представя новата си книга ''The Light We Carry''.

Сега Мишел Обама е заменила флоралните рокли с широки панталони, тениски и плитки, сякаш обявявайки независимост от ограниченията и условностите, които са ѝ налагани, когато е била в Белия дом. 

За да обсъжда новата си, трета по ред книга, озаглавена ''Светлината, която носим'', тя се срещна с личности като Опра Уинфри, Гейл Кинг, Конан О'Брайън, Елън Дедженеръс и Тайлър Пери. Книгата отразява начина, по който Мишел се е справяла с отношенията, съмненията в себе си и тревогите в несигурни времена.

Преобразяването започна в Ню Йорк, с яркожълтия панталон на Proenza Schouler, който Мишел облече за участие в предаването "Today". После набра скорост с разкроената риза Versace с принт на зебра в черно и пурпурно, която носеше върху карго с цвят фуксия във Вашингтон.

Във Филаделфия заложи на деним гащеризон Ganni.

Предизвика смут с бюстие с цип на Brandon Maxwell и подходящи карго панталони, носени върху бяла тениска с дълъг ръкав, и кадифен панталон на Balmain, съчетан с персонализирана тениска на Даяна Рос в Сан Франциско.

Стилистката Мередит Куп споделя пред Vogue, че промяната в стила е до голяма степен свързана с "желанието да се чувстваме все по-удобно". С това не може да се спори. Комфортът е единствената тенденция, с която всички могат да се съгласят.

В "Светлината, която носим" Мишел започва откровен и честен диалог с читателите, разглеждайки въпросите, с които се борят много от нас: Как да изградим трайни и честни взаимоотношения? Как можем да открием сила и общност в нашите различия? Какви инструменти използваме, за да се справим с чувството на съмнение в себе си или безпомощност? Какво правим, когато всичко започва да ни се струпва прекалено много?
 
Мишел Обама предлага на читателите поредица от свежи истории и проницателни размисли за промяната, предизвикателствата и силата, включително убеждението си, че когато ''светнем'' за другите, можем да осветим богатството и потенциала на света около нас, откривайки по-дълбоки истини и нови пътища за напредък.

Черпейки от опита си като майка, дъщеря, съпруга, приятелка и първа дама, тя споделя навиците и принципите, които е развила, за да се адаптира успешно към промените и да преодолява различни препятствия - спечелената мъдрост, която ѝ помага да продължи да бъде това, което е. 

С характерния за нея хумор, откровеност и състрадание тя разглежда и въпроси, свързани с расата, пола и видимостта, насърчавайки читателите да преодолеят страха, да намерят сила в общността и да живеят смело.