ДНК Макконъхи: красота и характер

  • Сподели:
ДНК Макконъхи: красота и характер

Най-големите деца на Матю Макконъхи и Камила Алвес се появиха на ревюто на Stella McCartney Womenswear Fall Winter 2023-2024 в Париж, Франция.

Леви и Вида присъстваха на ревюто заедно с майка си и координираха тоалетите си помежду си. На представянето по време на Седмицата на модата в Париж бяха забелязани и Джесика Алба, звездите от "Външни брегове" Мадилин Клайн и Мадисън Бейли, Ела Емхоф, Аврил Лавин, Сара Сампайо и Ноа Сайръс.

От русата му къдрава коса до уверената му стойка на червения килим, 14-годишният Леви поразително приличаше на баща си в почти всяко отношение, докато присъства на ревюто на Стела Маккартни с майка си Камила Алвес и сестра си, 12-годишната Вида. В този ден липсваше 10-годишният Ливингстън, най-малкото от трите деца на Макконъхи с бразилския модел - за когото той се ожени през 2012 г.  

Посрещайки фотографите, Алвес изглеждаше зашеметяващо в изискан кремав костюм с панталон, състоящ се от неструктуриран блейзър с ясно изразена кройка и високо разкроени плисирани панталони. Тя привлече вниманието към стегнатото си тяло с елегантен черен топ, а широкополата шапка и забележителните ботуши от змийска кожа допълваха ансамбъла. 

Моделът присъства на ревюто, след като неотдавнашният ѝ полет от Остин, Тексас, до Франкфурт, Германия, беше пренасочен към столицата на САЩ Вашингтон, окръг Колумбия, след като при силна турбуленция пострадаха седем пътници. Камила и Матю са били на борда на полет 469 на Луфтханза, който е летял на 37 000 фута над Тенеси в сряда вечерта, когато екипажът съобщава за силна турбуленция. Тя сподели и подробности за полета в пост в Инстаграм - описвайки случилото се като "хаос" след появата на турбуленцията и същевременно благодари на тези, които са ѝ помогнали.