Изящната рокля Chanel на Марго Роби за наградите "Златен глобус" отнела над 750 часа в изработване

  • Сподели:
Изящната рокля Chanel на Марго Роби за наградите "Златен глобус" отнела над 750 часа в изработване

През годините Марго Роби е установила близки отношения с Chanel, а във вечерта на наградите "Златен глобус" те отново си партнираха.

Неотразимата рокля на 32-годишната австралийска актриса в изящно розов цвят, украсена с кристали, със сигурност беше подходящ избор, тъй като Роби бе номинирана за най-добра актриса в музикален или комедиен филм за ролята си в холивудската драма "Вавилон".

Последният момент на Chanel тематично се вписва в известния филм, режисиран от Деймиън Шазел, с текстуриран корсаж и обемна долна част, леко напомнящи роклите на флейпърките от 20-те години на миналия век. 

Визията на Роби на червения килим включва над 750 часа работа, внимателно изпълнена от дизайнерите на Chanel. Разкроената рокля, изработена по поръчка, е със светлорозова дантела шантийо и копринен тюл с шевронен мотив, украсен с пайети, мъниста и щипки пера.

Ако роклята ви се струва леко позната, това е така, защото е вдъхновена от визия, представена в колекцията висша мода на Chanel за есента на 2022 г., създадена от творческия директор Виржини Виар

"Беше вълнуващо да работим с Chanel, за да създадем тази нестандартна визия", казва Кейт Йънг, стилист на Марго Роби, пред Vogue. Тя допълни, че роклята е била в процес на създаване в продължение на месеци, като обсъжданията за ансамбъла са започнали миналата есен.

"Срещнахме се през септември в Париж, докато всички бяхме на фотосесия."

Резултатът е точно този вид непринудена и първична мода, към която Роби често се чувства привлечена. Актрисата допълни визията си с обеци от 18-каратово бяло злато и диаманти, брошка и пръстен, всички от Chanel.

С вълнообразни руси кичури и класически червени устни за завършек на визията, Роби беше усмихната, докато минаваше по червения килим.