Кафяви дънки: Тенденцията, която ще направи разликата тази есен

  • Сподели:
Кафяви дънки: Тенденцията, която ще направи разликата тази есен

Топ марките, уличният стил и знаменитостите са единодушни, че тази тенденция вече привлича вниманието ни.

Когато мислим за дънки, неминуемо се фокусираме предимно върху синьото, а след това върху бялото или черното, които са вечните основни елементи на гардероба. Но есента на 2023 г. крие нова тенденция при дънките с естетика на Y2K, която ще направи разликата в уличния стил. Става въпрос за кафявите дънки, които следват есенната тенденция на земните цветове и вече са част от гардероба на знаменитостите. Кафявото се присъединява към червеното, златното, канелата, карамела и всички цветове от есенната палитра.

Комбинациите
Кафявите дънки допълват най-горещите комбинации на есента с мотористки ботуши и носени овърсайз кожени якета, всички в същия нюанс. През последните сезони кафявият цвят запазва мястото си в зимния гардероб, той е елегантен, топъл и напълно лесен за носене. Може да се комбинира с всички неутрални и кремави нюанси, но също и с черно, а тази година ще го видим със сребристо, което също е голяма тенденция, особено при аксесоарите като обувки или чанти.

Кафяви дънки в уличния стил
Отнасяйте се към кафявите дънки като към класика в гардероба си, подобно на синьото, и придайте светлина на визията заедно с розовите тонове.

Кафяви дънки на модните подиуми
Blumarine предложи тотална версия на кафявия цвят, като избра карго панталони и палто за дрехи.
Карго панталони в кафяв нюанс и за Givenchy, комбинирани с кремаво плетиво, е лесна за носене визия за небрежен шик.

Съчетайте ги с ботуши за есенния сезон и бомбър яке за супер готин аутфит
София Ричи адаптира кафявите дънки към своята луксозна естетика и ги съчетава с подходящо кафяво яке и черен топ.