Кейт Мидълтън със силно модно послание

  • Сподели:
Кейт Мидълтън със силно модно послание

Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха домакини на бляскава гала церемония на наградата Earthshot в Бостън: Принцесата на Уелс облече рокля под наем за 100 долара в съответствие със зелената тема.

40-годишната Кейт изглеждаше ослепително в ярка зелена рокля с голи рамене на Solace London, която нае от платформата за отдаване на модни облекла под наем HURR.

Тя съчета роклята с диамантено-емералдова огърлица, която някога е принадлежала на покойната ѝ свекърва Даяна, на която кралица Елизабет я е подарила, и за която огърлица се смята, че струва повече от 15 млн. долара

Събитието бележи финала на тридневната обиколка на Уелс в САЩ, която беше драматично помрачена от кралски спорове.

40-годишната Кейт изглеждаше развълнувана от срещата с английската футболна звезда Дейвид Бекъм, който се появи изненадващо на събитието за повишаване на осведомеността за околната среда.

Уилям - който е дългогодишен познат на Бекъм благодарение на ролята си на президент на Английската футболна асоциация - също изглеждаше щастлив да види спортиста. 
На Бекъм беше осигурен полицейски ескорт до мястото на събитието, до което той пътуваше с хибриден автомобил, както и останалите гости, поканени да присъстват на вечерта.

Кейт със сигурност се беше постарала да се представи елегантно за вечерта, която беше определена като "момента на Уилям на Супербоул", като се откъсна от обичайното си чувство за стил, за да открадне светлината на прожекторите в този поразителен вид.

Благотворителната организация присъжда около 1,2 млн. долара на всеки от петимата победители в следните категории: опазване и защита на природата, качество на въздуха, възраждане на океана, живот без отпадъци и действия за климата.