Най-съблазнителната визия на Чарлийз Терон

  • Сподели:
Най-съблазнителната визия на Чарлийз Терон

По време на събитието на Асоциацията ''Изборът на критиците'', посветено на ЛГБТК киното и телевизията, което се проведе в петък в Лос Анджелис, звездата от ''Лудият Макс: Пътят на яростта'' облече дълъг черен блейзър със секси черен сутиен под него и черна мини кожена пола. Терон допълни дръзкия тоалет с черни кожени токчета с увити каишки около глезена. Косата ѝ беше прибрана на нисък кок, за да изпъкнат висящите черни обеци с диаманти.

Облеклото на Терон отразява тенденцията, която набира популярност сред знаменитостите на червения килим като израз на овластяване, като често съчетава сутиен тип ''peekaboo'' с по-мъжки силуети, вдъхновени от мъжкото облекло. 

Актрисата излезе на сцената по време на церемонията, за да връчи награда на актьорите - Саша Велур, Приянка, Джейда Есенс Хол и Латрис Роял - от ''We're Here'' на HBO - риалити шоу, проследяващо бивши участници в Drag Race. Наградата се връчва за усилията на актьорите да се противопоставят на дезинформацията за драг кралиците чрез образователни събития в цялата страна чрез поредицата им ''Ние сме тук''.

''Истината е, че те повишават осведомеността за една красива форма на изкуство, която съществува от векове. И го правят във време, в което, за съжаление, омразата и насилието продължават да съществуват ежедневно в обществото ни. Противоположни, гневни и гръмогласни гласове, искат да ви накарат да повярвате, че не трябва да съществувате. Но нека бъдем честни - няма никой по-гръмогласен от една драг кралица с мисия" - заяви Чарлийз в речта си.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.