Ралф Лорън се завръща на модния подиум с нова линия дамски облекла

  • Сподели:
Ралф Лорън се завръща на модния подиум с нова линия дамски облекла

Легендата ще представи първото си ревю от четири години насам на Седмицата на модата в Ню Йорк тази есен.

Американският майстор на стила е готов да излезе отново на модния подиум в Манхатън.

След четиригодишно прекъсване Ралф Лорън се завръща на Седмицата на модата в Ню Йорк това лято. 83-годишният дизайнер планира да дебютира с нова линия дамски облекла на ревю вечерта на 8 септември, както съобщава Women's Wear Daily. Точното място все още не е разкрито, но обикновено събитията се провеждат в центъра на Манхатън.

Последната поява на Лорън на NYFW беше на 7 септември 2019 г. Той проведе шоуто в грандиозна бална зала на Уолстрийт, която за случая беше ребрандирана като "Клуб Ралф". Що се отнася до дрехите, класическият силует Le Smoking беше в основата на колекцията ready-to-wear.

В годините след това Лорън организира и други събития извън календара в Лос Анджелис и Ню Йорк. Последното му шоу в САЩ се състоя през октомври миналата година на територията на библиотеката, музея на изкуствата и ботаническите градини Хънтингтън в Сан Марино, Калифорния. То включваше представяне на дамските и мъжките колекции на Ralph Lauren, както и на Purple Label, Double RL, Polo Ralph Lauren и Childrenswear. На звездното тържество присъстваха Джон Леджънд, Дженифър Лопес и Бен Афлек, Даян Кийтън, Лора Дърн и Лили Колинс, и това са само някои от звездите от "А" листа.

Преди това през март 2022 г. Лорън организира изложба в Музея за модерно изкуство, в рамките на която галерията беше превърната в реплика на апартамента му на Пето авеню. Сред знаменитостите, седящи край подиума, бяха Джанел Монае, Джиджи и Бела Хадид, Шалом Харлоу, Джесика Частейн и Тайсън Бекфорд.

Лорън отново излиза на модния подиум и в международен план. Дизайнерът се завърна в мъжкия календар на Милано през юни тази година след четиригодишно отсъствие. Премиерата на колекцията му Purple Label, озаглавена "Dolce Vita", се състоя във великолепния Palazzo Ralph Lauren на Via San Barnaba. (Разкошната резиденция, закупена от дизайнера през 1999 г.) Лорън е зает и с проектирането на костюми за блокбъстъра Creed III, създаването на нови часовници и спонсорирането на Уимбълдън.