Райън Гослинг е най-новият човек на Gucci

  • Сподели:
Райън Гослинг е най-новият човек на Gucci

Следвайки стъпките на Хари Стайлс, Джаред Лето и Лана Дел Рей, Гослинг се обединява с Gucci за една мащабна кампания Gucci Valigeria, съсредоточена върху пътешествията в търсене на неочакваното и магическите светове, до които ни водят те.

Заснет от британския моден фотограф Глен Лъчфорд, Гослинг е видян с различни части от туристическата колекция на марката ''Gucci Savoy''.

Заобиколен от куфари с монограм GG и ръчни чанти за багаж (всички от които ще бъдат достъпни за пазаруване след време), Гослинг отдавна е един от любимите актьори във филмовата индустрия, с характерен стил на излъчване. 

На други места той може да бъде забелязан да седи на задната седалка на Chevrolet в раиран костюм с ретро мотиви или облечен в небрежна, хавайска риза.

Междувременно Алесандро Микеле, творчески директор на марката, каза:

''Пътуването за Gucci никога не е било чисто физическо. Gucci е марката, която придружава художниците, писателите, актьорите и режисьорите на Холивуд в техните пътувания...".

41-годишният актьор тихо намекна за сътрудничеството това лято, носейки Gucci по време на престурнето за новия си филм ''Сивият човек''.