Вива Маджента! Вива Кари!

  • Сподели:
Вива Маджента! Вива Кари!

Снимките на втория сезон на ''And Just Like That...'' са в разгара си и Кари Брадшоу отново може да бъде видяна в спираща дъха визия по улиците на Ню Йорк.

Сара Джесика Паркър впечатлява с външния си вид, съответстващ на дръзкия вкус на героинята, която толкова много обожаваме и приемаме за еталон.

На последните снимки виждаме актрисата в тоалет, състоящ се от изумрудено кимоно и костюм от две части в цвят фуксия, страшно напомнящ ни на цвета за 2023 г. - вива маджента.

Нещото, което се откроява тук е и изборът на чанта Fendi, която както знаем, Кари предпочита за много случаи.

Въпросната чанта, която рамкира и осмисля стила, Fendi Baguette Mini, е от кожа и метални пайети на стойност 2500 евро. Този съюз не е случаен, тъй като връзката между Паркър и марката е силна и датира от няколко години.

Пример за това е сътрудничеството през 2022 г. по случай 25-годишнината на чантата "Багет" - капсулна колекция, в която върху чантите са отпечатани както подписът на Паркър, така и емблематичната фраза на героинята ѝ по време на опит за грабеж в един от сезоните на ''Сексът и градът'': "Това не е чанта, а багета".