Меган Маркъл с молба към крал Чарлз за среща на четири очи

  • Сподели:
Меган Маркъл с молба към крал Чарлз за среща на четири очи

Меган Маркъл отправи много смела молба към крал Чарлз преди завръщането си в Калифорния с принц Хари и след погребението на кралицата, твърди кралски експерт.

Херцогинята на Съсекс е поискала среща "на четири очи" с крал Чарлз, казва вътрешен човек.
Нийл Шон твърди, че достоверен източник му е казал, че Маркъл е написала официално писмо до крал Чарлз.  

''Това е много смел ход от самата Меган'', каза Шон.

Твърди се, че срещата "на четири очи" с крал Чарлз, е с цел ​​да се излекуват разногласията помежду им, преди заминаването на Меган и Хари за Калифорния, след погребението на кралицата.

''Желанието на Меган е да има лична аудиенция с краля, която да изчисти въздуха помежду им и да даде повече яснота върху решенията, които са взимали с Хари през годините'', каза Шон във видео, публикувано в YouTube, което има повече от 300 хиляди гледания.

Каквато и да е причината не може да се отрече, че това е доста смел и самоуверен ход от страна на Меган.

Феновете на Меган Маркъл разделиха социалните мрежи на две, след като твърдяха, че херцогинята на Съсекс е единственият член на кралското семейство, който е плакал на погребението на кралица Елизабет.

Съпругата на принц Хари бе видяна да бърше сълза по време на трогателната церемония в Уестминстърското абатство.

Изображението на момента беше публикувано в Twitter с надпис: ''Меган е единствената, която плака за кралицата... Това обобщава всичко.''

По-късно херцогинята беше уловена да се бори с емоциите си, докато ковчегът на кралицата напускаше абатството на път към замъка Уиндзор.

Кадри от грандиозното събитие показаха очите на крал Чарлз, пълни със сълзи, докато се взираше в ковчега на майка си в абатството, а малката принцеса Шарлот плачеше открито.

Катрин, принцесата на Уелс, очевидно също преодоляваше емоции.