Дата на раждане 14 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 14 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 14-то число от месеца

Качества
Всъщност хората родени на числото 14 са многопластови личности, криещи в себе си всички нюанси на емоциите. В един момент тези хора могат да бъдат сприхави и нетърпеливи, в друг -покровителствено настроени и умерени. В действителност 14-ките са енергични, открити, амбициозни, хора силно привлечени от богатството и лукса.

За тях парите не са средство за постигане на добър живот, а са висша цел, която би могла да им гарантира охолен начин на живот и вътрешно удовлетворение. Всъщност почти всичките им мисли са насочени именно към това как да придобият богатство и да се насладят на всички наслади, които предлага животът. Ако трябва да избират между чувствен и любящ партньор, който да им предложи безусловна любов и торба с пари, те ще изберат второто, защото са от типа хора, за които чувствата са нещо безсмислено, преходно и лъжливо, но богатството е това, което би им създало усещането за щастие.

Всъщност хората родени на тази дата почти винаги успяват в своите начинания, защото гледат да се присламчат до заможни познати, които биха могли да им помогнат да реализират своите грандиозни печелившите проекти. Всички техни действия са насочени изцяло в тази посока и те никога не си губят времето в разнищването на емоционални дилеми или пък зараждането на топли чувства към някого. Може да се каже, че са малко меркантилни поради своята неистова жажда да привлекат богатството към себе си, въпреки че когато се сдобият със солидно състояние техните покупки винаги са добре обмислени и никога не си позволяват да хвърлят пари по ненужни вещи. 

Взаимоотношения
Хората носещи 14 в своята рождена дата трудно успяват да създадат истински приятелства, просто защото излъчват доза студенина, безразличие и сякаш не се интересуват от чувствата на другите. Всъщност тези хора са привлечени единствено от личности, които са добре осигурени и които са заобиколени от лукс.

Ако човекът срещу тях не разполага със средства, те мигновено ще го игнорират и ще потърсят по-добра партия, която ще им помогне да се изскачат нависоко в йерархията. Тези хора никога не биха се заинтересували от човек, който не може да им осигури едно охолно бъдеще, в което да се чувстват като кралски особи. В действителност е много трудно за тях да намерят подходящ партньор, с когото да живеят в мир и хармония, защото за тях единственият възможен вариант е да виждат в другия голям потенциал и солидна банкова сметка, за да може този човек да им привлече вниманието.

Те биха се обвързали единствено със себеподобен материалист, който няма финансови проблеми и който притежава добър план, чрез който лесно, но бързо ще натрупа богатство. 14-ките лесно успяват да увъртят и омагьосат другите хора, чрез своите лицемерни похвати, които прикриват алчната им природа. Хората родени на тази дата винаги се усмихват и предпочитат да не навлизат в спорове с близките си приятели, защото знаят, че в един даден момент всеки един от тях би могъл да им бъде от полза.

Амбицията им да успеят на всяка цена ги откъсва от човешките емоции и ги прави безскрупулни хищници, които не се интересуват от никого освен себе си и своето добре устроено бъдеще. Чрез своето материалистично поведение и склонността си да използват другите те изхвърлят от живота си ценните и добри хора, докато в един даден момент осъзнават, че са заобиколени единствено от студенокръвни алчни зверове, но вече е станало твърде късно за някаква промяна. 

Щастливи цветове
Цветовете носещи духовен мир и хармония за числото 14 са светло розов и бял. Това са двата цвята, които помагат на това число да съхрани своите човешки добродетели и да погледне по-надълбоко към душата си.

Бъдеще
Всъщност единствено, когато хората родени на това число осъзнаят, че не всичко в живота се върти около парите и че, има много по-ценни и важни неща в него. Те ще намерят своя вътрешен баланс и ще изпитат истинско щастие, когато осъзнаят стойността на хората и чувствата, в противен случай ще продължават да живеят в свят на илюзия с една красива лъскава обвивка отвън, но без никакъв пълнеж отвътре, който е неспособен да им осигури духовна хармония във всички онези мрачни нощи изпълнени със самота и отчаяние. Докато сами се изолират от красивите човешки емоции, те никога няма да живеят пълноценно и да запълнят дупките в сърцето си независимо какво състояние са успели да натрупат през годините.