Дата на раждане 9 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 9 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на девето число от месеца

Качества
Деветката е числото свързано с планетата Марс, която зарежда хората родени на тази дата с могъща сила и стимул за борба. Тези хора са родени лидери, които знаят своето място в живота и не се опитват да търсят под вола теле, а упорито преследват целите си и винаги довършват започнатото, което им гарантира и перфектни резултати.

Осмиците притежават боен дух, който им помага да продължат, дори тогава, когато цялата им армия от последователи се е отказала. Те не понасят някой да ги ръководи и ограничава, по-скоро предпочитат да изпълняват ролята на водач на глутницата, вместо да прекланят глава пред някого. Деветките почти винаги достигат до върха на професионалната кариера благодарение на своя водачески инстинкт, силна амбиция и властен характер. 

Взаимоотношения
И както стоят нещата в професионален план, така стоят и в личния живот на деветките, които са свръх сексуални и властни партньори, които дори и да не показват дълбоко в себе си, са силно привлечени от любовта. Човекът роден на тази дата, никога няма да ви каже какво иска в прав текст, просто ще изчака вие сами да достигнете до отговора и ако успеете, ще получите награда за своята упоритост.

Така стоят нещата при деветките, които зад вледененото каменно лице крият много силни чувства. Всъщност повечето техни връзки се разпадат именно поради факта, че не успяват навреме да разкрият своята същност и да демонстрират близост, като в очите на техните половинки изглежда така, че сякаш за тях е по-важен сексът, отколкото любовта. Деветки винаги стават много добри приятели с хора, с които в миналото са имали някакви пререкания и най-интересното е, че именно тези хора във времето започват да чувстват най-близки.

Щастливи цветове
Щастливите цветове при деветките са бял, розов и червен, това са цветовете, които създават в тях усещането за радост, щастие и емоционална топлина.

Бъдеще
Ако дори малко успеят да се пречупят и да покажат пред любимите си хора онова, което крият така яростно в себе си животът им определено ще тръгне в нова посока и ще се чувстват освободени от оковите на самотата. Деветките трябва да спрат умишлено да предизвикват и нараняват хората около себе си, като остават яростта настрани, ако искат да се радват на едно наистина добро и спокойно бъдеще.