Дата на раждане 13 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 13 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 13-то число от месеца

Качества
Числото 13 от край време се смята за фатално и носещо нещастие число, но всъщност хората родени на тази дата разполагат със същите положителни и отрицателни черти, като всички останали числа от месеца. Не числото носи нещастие на хората носещи го в рождената си дата, а способността им да възприемат по-черногледо живота, което от своя страна ги затваря в различни депресивни състояния и им пречи да разгърнат целия си потенциал.

Като цяло единицата носи сила и целеустременост, а тройката, амбицията да се борят за личния успех, но когато съберем двете числа получения сбор става – четири, което напълно променя облика на тази личност и я превръща в пресметлив, духовно нещастен, песимист. Ако се разграничим от различните числа и се спрем изцяло на числото 13, ще разберем, че зад себе си, то крие един горд, практичен, уравновесен и творчески зареден човек, който винаги се стреми да завърши своите задачи в срок никога не губи време в безполезни занимания.

Лошото при числото 13 е, че то зарежда личността с голяма доза несигурност, която пречи на този човек да поема рискове, а непрестанното му колебание го отдалечава още повече от поставените цели и не му позволява да реализира мечтите си. Въпреки това хората носещи го в своята рождена дата са специални личности и бързо схватливи, те могат без проблем да подредят пъзел с 2000 части или пък да излязат от труден лабиринт, защото тяхната логика работи на една по-висока честота.

Ако за другите хора са нужни милион стъпки за да довършат своите задачи, за числото 13 са нужни просто няколко хода за да достигне до желаната точка. Едно от отрицателните им качества е, че тези хора почти никога не оценяват правилно онова, което имат в момента и вместо да се насладят на постигнатото до тук, те винаги са недоволни.

Взаимоотношения
Човекът роден на тази дата е напълно искрен в своите чувства, въпреки че за него изглежда много сложно да насочи емоциите си към някого, когато се влюби той е наистина отдаден на тези отношения. Сложният характер на числото 13 го прави труден за разбиране и обичане въпреки това, когато изпита по-дълбоки чувства към някого е готов да остане верен до самия край. Сексуалният апетит на това число е видим, въпреки това, когато този човек достигне сюблимния момент по-скоро се съсредоточава върху своите животински пориви, като напълно забравя за нуждите на половинката си. 13-те се нуждаят от партньор, който може да вкара лъч светлина в мрачния им ден и да им даде кураж тогава, когато и самите те не вярват в себе си.

Въпреки моментите, в които 13 губи вяра и изпада в състояния на меланхолия и депресия, човекът носещ това магическо число, притежава водачески нюх, огромен умствен потенциал и силен инстинкт. Той е верен на своите партньори и изключително отдаден в работата си, което го прави усърден работник и чудесен партньор, стига човекът до него да успее навреме да откликне на нуждите му. 

Щастливи цветове
Щастливите цветове за хората родени на тази дата са светло зелено и светло синьо. Когато до себе си имат тези цветове, те се чувстват духовно заредени и емоционално стабилни.

Бъдеще
Хората родени на 13-то число от месеца в действителност притежават безброй много положителни качества, които ги правят наистина специални и съвършени, затова трябва да се съсредоточат именно върху тях за да почувстват вътрешно удовлетворение. Колкото по-бързо се научат да виждат красотата в живота, толкова по-скоро ще намерят емоционално и духовно щастие.

Всъщност числото 13 е заредено със силна положителна енергия, която би могла да им помогне да сбъднат вяска мечта в своя живот, стига да потиснат своя песимизъм и да насочат мислите си към красивата страна на живота. Колкото положителни и волеви са, толкова по-сигурен ще бъде успехът им, защото в живота си ще имат безброй много възможности, в които да преуспеят, но за целта ще трябва да оставят зад гърба си отрицателното отношение към живота и хората, с които той ги събира.