Дата на раждане 11 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 11 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на единадесето число от месеца

Качества
Числото единадесет носи свръх енергийни и противоречиви сили, тъй като двете единици поотделно чертаят пътя на един много амбициозен и упорит човек, а сборът от двете числа е двойката, която е напълно противоположно на единицата. Двойката от своя страна е силна и устойчива, а целият този сбор от числа обединени в числото единадесет създават в него една изключително неузнаваема и сложна личност.

Хората родени на това число никога и за нищо на света няма да се задоволяват с нещо по-малко от това, което желаят, нито пък да бъдат на второ място. Те са изключително твърди и крайни в решенията си и истината е, че тяхната дума трудно би могла да бъде оспорвана. С властен характер и изключително последователни в действията си, те първо успяват да начертаят в съзнанието си ясни планове за действие, които ще им гарантират сигурен успех, след което директно започват с тяхното изпълнение без никакъв страх или пък колебания.

На моменти изглеждащи твърде контролиращи и деспотични, тези личности всъщност дълбоко в себе си са свръх чувствителни и жалостиви, което не им позволява свободно да мачкат другите. Хората носещи това число в своята рождена дата са личности, от които човек може да очаква всичко и да бъде във всеки момент изненадан от техните решения и посоки в живота. В един момент тези хора могат търпеливо и спокойно да стоят в ъгъла и да наблюдават разразяващия се конфликт, а в следващия да се качат на гребена на вълната и да покажат своите остри нокти пред останалите. 

Взаимоотношения
В личния живот са изключително нестабилни особено, когато някой близък човек до тях се опитва да ги нарани, тогава те директно могат да се сринат. Всъщност властния характер и силата, която излъчват, са само външната обвивка на хората носещи единадесет в своята рождена дата, а вътрешно тези личности са свръх чувствителни, емоционални, нежни, раними и искрени.

Не винаги обаче тяхната честност е печелившата позиция и по-скоро е причината да бъдат дълбоко наранени от партньорите си. Когато обаче успеят да намерят себеподобни те се чувстват удовлетворени и въпреки че на думи са много смели и сексуални, в действителност тези хора са кротки и срамежливи в леглото. За тях е по-важно да намерят някой по-образован и интелигентен човек, с когото да могат да общуват на едно по-високо духовно ниво, като сексът за хората родени на единадесето число от месеца не е от първостепенно значение. 

Щастливи цветове
Щастливите цветове на хората родени на единадесето число от месеца са зелено и жълто. Когато са облечени в тези цветове те стават значително по-магнетични и привлекателни за срещуположния пол, а желанията им бързо се превръщат в сбъднати мечти.

Бъдеще
Хората родени на тази дата притежават голямо сърце и са облечени в доброта и честност. Нашият съвет е да бъдат по-уверени в своите действия и да не се доверяват сляпо на хора, които чувстват близки, защото не винаги тяхната интуиция може да им подскаже приближаващата опасност.