Дата на раждане 8 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 8 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на осмо число от месеца

Качества
Хората носещи това число в рождената си дата са изключително сложни личности, раздвоени и бързо променящи решенията си. Може да се каже, че за останалите хора се превръща в истинско предизвикателство да разберат и опознаят осмиците, защото те не успяват сами да разберат себе си. Независими и силни индивидуалисти тези хора винаги правят това, което са си наумили и рядко разголват душата си пред другите. Осмиците рядко намират човек с когото да се напаснат, а това е и причината много често да се чувстват неразбрани и самотни.

Двойнствени и хаотични в своите действия те успяват максимално бързо да объркат и хората около себе си. Сякаш в тях са се вселили две личности, които искат напълно противоположни неща - едната иска да се доближи до духовното, а другата иска да граби с пълни шепи от материалното и там идва объркването при хората родени на тази така сложна и объркана дата. В огромен процент от случаите осмиците се стремят да направят нещата по правилния начин, но въпреки всичките си усилия постъпките им остават напълно неразбрани от другите хора. 

Взаимоотношения
Осмиците са променливи, както в личния си живот, така и в професионалния и докато днес са взели конкретно решение, утре могат да го променят хиляда пъти и да се обърнат на 180 градуса. Сложни за разбиране и постоянно прелитащи в различни посоки осмиците са изключително крайни личности, които могат да бъдат социални и позитивни, а в други моменти бързо се превръщат в антисоциални, капризни и черногледи хора.

Общуването с тях е трудно, защото човек не може да разбере в действителност, какво точно им се върти из главата, нито пък дали са искрени в своите думи и действия, което от своя страна кара останалите да си имат едно на ум и да не им се доверяват толкова лесно. Осмиците са изключително крайни в своите решения и когато силно намразят някого, те няма да се успокоят, докато не си отмъстят на този човек.

Щастливи цветове
Всъщност щастливите числа за осмиците се намират в тъмната гама и при тях е препоръчително да имат в близост до себе си следните цветове – сив, кафяв, син и черен. Когато са облечени с тези цветове те се чувстват спокойни, стабилни и щастливи.

Бъдеще
За да намерят щастието си в големия свят осмиците трябва да спрат да търсят одобрение от другите хора, а да започнат сами да преценяват своите ходове и как те биха повлияли на бъдещето им. Много е просто – не винаги е нужно да тръгват с рогата напред и да споделят онова, което другите определено не искат да чуват. Ако се придържат към тази лесна тактика ще успеят да привлекат повече позитивни хора в живота си и да намерят своята сродна душа, в противен случай ще продължават да се въртят в омагьосания кръг между колебанията и безкрайните вътрешни противоречия.