Дата на раждане 15 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 15 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 15-то число от месеца

Качества
В това вълшебно число е събран образа на смел, романтичен, делови, интелигентен водач, притежаващ силен магнетизъм и неописуема харизма. Човекът носещ това число в своята рождена дата, всъщност е комбинация от няколко печеливши качества, които му позволяват да се развива успешно и да печели огромни суми пари благодарение на своя инстинкт и анализаторска мисъл.

Комбинацията от двете числа - едно и пет съчетават в себе си умен, харизматичен и дори хитър екземпляр, който не се страхува да атакува своите цели, дори ако е нужно за тази цел да продаде идеите си. Единицата е числото на силния характер и смелия нрав, а петицата е управлявана главно от планетата Меркурий, която владее финансите.

Съчетанието от тези две числа създава един решителен и упорит човек, който никога и за нищо на света не би променил своя подход на мислене и изразяване. Човекът роден на тази дата знае своите възможности и никога не прави празни ходове. Всъщност той е новатор по душа, който се стреми сам с двете си ръце да издигне кула от пепелта и да създаде нещо грандиозно, с което да подобри финансовото си бъдеще. 15 е число, което дава на този човек силата да продължи напред и никога да не поглежда назад, както и винаги да довършва започнатото, независимо колко трудна задача може да се окаже това.

Двете числа едно и пет събрани в едно създават шестицата, която е най-нежната и романтичната цифра, а това е и причината този човек на момента да се разкъсва между здравия разум и повика на сърцето. 15 е число носещо импулсивност и свобода на изразяване, това е и причината човекът носещ го в рождената си дата, никога да не премълчава своите мисли и винаги да показва своето възхищение и гняв пред останалите хора. Той обича лукса и парите, но дори и да не успее да придобие богатство, ще потърси щастието някъде другаде - например дълбоко в себе си. 

Взаимоотношения
За човека роден на 15-то число на първо място винаги стои духовния контакт пред физическия такъв, а това е и причината първо да потърси добрата комуникация и душевния комфорт, който би могъл да му осигури човекът отсреща, чак тогава да се обвърже. 15 е сексуално число, което кара носителите му да се наслаждават на любовните игри, но винаги с човек, в когото първо са открили някаква вътрешна сплотеност и романтични чувства. 15-ките са родени романтици, които не се страхуват да мечтаят и винаги търсят тази вълшебна искрица и в партньорите си.

Щастливи цветове 
Щастливите цветове на числото 15 са виолетово, бяло и розово. Когато човекът роден на тази дата има до себе си тези цветове се чувства свободен да експериментира, създава и твори, а именно това са нещата, от които се чувства наистина жив и духовно щастлив.

Бъдеще
Притежателите на това число са истински щастливци, защото за тях е отредено едно много добро бъдеще, в което не присъстват финансови трудности. Единственото, на което трябва да наблегнат 15-ките, ако искат да съхранят своето емоционално и духовно здраве, е, да спрат да се вкопчват в дребните проблеми и да влагат в тях всичките си сили, защото това ще им отнеме възможността да ги вложат в нещо по-смислено и голямо. Колкото по-малко се ядосват за дреболии, толкова по-хармоничен и спокоен живот ги очаква.