Дата на раждане 16 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 16 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 16-то число от месеца

Качества
В човека носещ това число има една невидима искра, която го кара винаги да взима онова, което си е наумил, независимо от това, дали след себе си ще остави безброй наранени сърца или пък неплатени сметки. Той е като пламък, до който никой не може да остане дълго, просто защото съществува голяма вероятност да изгори напълно.

Хората родени на тази дата са истински пожар, който се разпалва за секунди и който може да нанесе невиждани щети. 15-ките са надарени със силен характер, който им позволява без проблем да ръководят останалите и да ги насочват към победната цел. Ако някой е на друго мнение и не се подчинява на техните желания може да стане страшно, защото хората родени на тази дата, освен че не приемат отказ, не обичат и някой да им се противопоставя или пък да оспорва думата им.

Въпреки жестокия си доминиращ нрав 16-ките са заредени и с доза романтизъм, благодарение, разбира се, на шестицата, която създава усещане за хармония и топли чувства. Хората родени на 16-то число от месеца обикновено са силно привлечени от творчески професии, в които могат да развиват своите фантазии, като им предават физически образ. Въпреки силния характер и жажда да преуспеят на всякаа цена хората носещи това число със себе си са дълбоко чувствителни и романтични, особено когато се намират сред природата или в близост до морето, тогава нещо в тях се променя напълно, което кара душата им да полети.

Сборът на двете едноцифрени числа едно и шест е седем - числото на нетърпението, променливостта и приключенията, което кара 16-ките силно да желаят някаква промяна, дори да са готови да зарежат всичко, което са създали до момента и да заминат надалеч. Хората родени на 16-то число от месеца са свободолюбиви, независими и изключително харизматични личности, готови постоянно да експериментират. 

Взаимоотношения
Сексуални и темпераментни 16-ките са като един силен и опияняващ магнит за срещуположния пол. Но, както казахме, под влиянието на седмицата този човек почти винаги иска някаква промяна, което не ум позволява задълго да остане в рутината и да се наслаждава на спокойна ангажираща връзка. Той по-скоро ще предпочете да изпита нещо ново, което да го разтърси и зареди с различни желания, пред това да остане верен на някого до живот.

Колкото и да се старае този човек не може да стои на едно място дълго време и да прегърне рутината, това за него изглежда, като грозен кошмар, от който всячески ще се опитва да се измъкне. Променлив на чувства, настроения и емоции този човек постоянно търси да се докосне до нещо необикновено и несъществуващо. За него не е трудно да изпита силни чувства към някого, по-трудното е да потисне желанието си за нови завоевания и демонстриране на силните си качества пред другите.

В действителност този човек притежава животински нрави, които го карат на моменти да бъде особено яростен, страшен и непоколебим, а когато е решил да бъде с някого, той ще си позволява от време на време обичайните залитания, но никога няма да го направи с цел да нарани своя постоянен партньор. Като приятел човекът роден на тази дата е изключително верен, щедър и безкрайно дипломатичен, а като партньор е силен сексуален хищник, който не се страхува да се извини, тогава, когато осъзнава, че е направил някаква грешка.

Това число носи много позитиви и привлича хората към себе си, това е и причината представителите му да бъдат заобиколени с много добри приятели, на които могат винаги да разчитат. Дори и разгневен той никога няма да премине тънката граница на нормалното и да нарани емоционално и физически човека до себе си, а по-скоро ще избере дипломатичния вариант, който би могъл да му спечели верни фенове и да създаде едно блестящо амплоа пред другите.

Щастливи цветове
Щастливите цветове за числото 16 са светло зелен, златист и ярко жълт. Това са цветовете, които зареждат 16-ките с творчески идеи и духовно израстване, затова е препоръчително да ги носят в близост до себе си.

Бъдеще
Скитници по душа 16-ките трудно успяват да се застопорят задълго на едно място и тяхното неистово желание да пътуват и опознават света в един даден момент ще ги накара да се почувстват изключително самотни и без постоянен верен партньор, на когото да могат да споделят своите усещания и мисли. Затова е важно да мислят по-практично и да устроят по-отрано своето бъдеще за да могат на старини да бъдат обградени от любящи и верни хора, които да топлят сърцето им.

Колкото по-бързо осъзнаят, че постоянното желание за промяна ги прави нестабилни, толкова по-бързо ще могат да контролират своите пориви и да открият най-верния път за едно по-щастливо бъдеще. Хората родени на 16-ти са магнетични късметлии, които трябва да обуздаят своя избухлив нрав и да се стремят към по-голяма стабилност за да бъдат наистина щастливи.