Дата на раждане 5 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 5 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на пето число от месеца

Качества
Всъщност това число е пряко свързано с Планетата Меркурий, която управлява бързата мисъл, финансите и новите начинания. Това е и причината хората родени на тази дата да бъдат изключително интелигентни, енергични и успешни. Петиците са толкова силно привлечени от парите, че често се впускат в забранени сделки, чрез които да придобият повече средства.

Всичките им сили са насочени именно към благосъстояние и създаване на едно по-добро бъдеще, в което липсва безпаричието и тревогата от неизвестното. Петиците разполагат с безброй положителни качества, които ги правят изтънчени, издръжливи и много интересни събеседници, от които човек може да научи много нови неща. Те са хора на действието, които предпочитат да говорят малко, но вместо това да насочат усилията си в постигането на реални резултати.

Петиците притежават свръх сили, които ги карат да се изправят винаги, когато животът им е подложил крак и когато е решил да им предаде поредния урок. Те не само, че издържат мъжки на всички удари, но нещо повече, всеки един от тях ги калява и ги изпълва с допълнително желание да се развиват и да успеят. Петиците знаят как да направят големи пари, а още по-хубавото е, че имат ясна представа как да ги задържат и вложат в печеливши проекти, които в бъдеще време биха им се отплатили подобаващо. 

Взаимоотношения
Най-интересното при петиците е, че те биха били във връзка, в която получават финансова изгода без да изпитват чувства към своя партньор, защото за тях парите не само са средство за оцеляване, но и най-висшата цел в живота им. Те никога не завъртат поглед в страни и дори ако намерят човек, към когото усещат силно привличане, петиците отново ще изберат този, който разполага с финансови възможности пред онзи, който ги обича. Това за тях е най-правилният избор, който би им дал нужното удовлетворение и спокойствие на душата.

Щастливи цветове
Хората родени на пето число от месеца изпитват най-мощен прилив на енергия и късмет, когато носят дрехи в бял, златист или светло розов цвят. 

Бъдеще
В желанието си да печелят пари петиците често забравят за емоционалните наслади обвързани с чувства, които животът ни предава за да можем да опознаем любовта и да се насладим в пълната ѝ прелест. Ако поне за миг отместят поглед от материалното и се докоснат до духовното, ще разберат, че в този свят съществуват много по-ценни и красиви неща от парите, които ще могат да запълнят липсващите парчета в душата им.